Проблем Iphone 5s Батерия

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Marchano

Проблем Iphone 5s Батерия

Мнение от Marchano »

Здравейте колеги имам айфон 5с и наскоро смених батерията но след 2-3 месеца взе да прави проблеми пускам в зарядното да зарежда и след часове поглеждам не е мръднала изобщо показва че зарежда но не мърда батерията после отворих и свалих батерията и пак е сложих в телефона и хоп оправи се започна да зарежда после така една седмица и пак същото стана,пускам не иска а показва че зарежда пак изкарах батерията после пак е сложих и се оправи отново,и след 2 дни пак същото и започна да го прави вече при всяко зареждане така,ядосах се отидох и казах да ми сменят друга батерия пак ми дадоха чисто нова сложих е и на второто зареждане отново същия проблем и 20 пъти е свалих и сложих на ново показва че зарежда но не вдига процентите вече нестава,какъв може да е проблема.благодаря предварително
Marchano

Re: Проблем Iphone 5s Батерия

Мнение от Marchano »

даже вече цял ден го пробвам нестава,сега вече като го включа в зарядното светва само и изгасва и изобщо не иска да тръгне мигва ябълката и край черен екран,
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Или са ти кофти батериите или някъде другаде е проблема. Но за това си трябва сервиз. От тук само гадаем. :)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Marchano

Мнение от Marchano »

Ами дават ги уж оригинални ама за 30 лева,смениха ми 2 батерии предишния път на 2 зареждания спираше трябваше да е сваля и кача на ново сега онзи ден нова ми дадоха заредих е веднъж и краи изгасна и тези проблеми ми прави и вече немога и да го включа изкарах е и 30 пъти е сложих не тръгва и не тръгва,ако е от батерията някой знае ли случайно от къде оригинална мога да си купя
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Само и единствено в оторизирания за България сервиз Creative Center имат оригинални батерии, като цената е 198 лв. с включена смяна в цената. Абсолютно никъде на друго място нямат оригинални батерии, а да не говорим изобщо за тази за 30 лв.
iPhone 11
Marchano

Мнение от Marchano »

то ми е ясно че няма за 30 лева оригинална но мисля че и не съм единствения с този проблем едва ли всеки втори ще има по 200 лева за оригинална батерия,търсих и някоя от айфон на части дето продават да купя но те държат по 2-3 часа,незнам измислили са го няма побългаряване то телефона вече е 200 лева как да купя 200 лева батерия....
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Е да, така е, не си заслужава за такъв стар модел да се дават такива пари за батерия, но това е положението. За абсолютно всички модели, включително последния iPhone 7, цената на батерията е една и съща. Така че от една страна е по-добре да си държиш старата, но оригинална батерия, която колкото и малко да държи може би е по-добре от фалшива.
iPhone 11
Marchano

Мнение от Marchano »

та преди малко бях до магазина за трети път ми дадоха чисто нова батерия пробвахме същата работа три чисто нови батерии едно и също само че не иска да се включи само логото светва и изгасва,ходих до сервиз за телефони и ми казаха че няма да се оправи изгоряло е нещо дето платките не подлежали на ремонт били заляти ли какво бях до друг сервиз пак нещо подобно казаха викат в продавалник.сега в друг град като ида ще питам и там да се уверя на 100% какво е аз няма да го правя но информацията искам да си сваля и да си изтрия всички акаунти от телефона,но бакъп бях го изключил и сега няма как да си сваля всичко от телефона и затова се ядосвам но надеждата умира последна ще пробвам в последен сервиз значи се убедих че не е от батерията ....
Marchano

Мнение от Marchano »

и така както не работеше и не искаше да се включи,за последно пробвах да го включа в айтюнс,преди не искаше да го разпознае сега изведнъж го разпозна и му дадох рестор,зареди и след 10 минути чисто нов телефон с софтуера и тръгна,обаче батерията беше на 2% и пак показва че зарежда и не мърда от 2% оставих го цяла нощ така пак не иска да го зарежда не мърда и вече към обяд батерията отново беше паднала,и телефона не искаше да се стартира пак старите номера само премигва и това е премигва логото и после черен екран.Пробвах пак да го ресторна но вече си стоеше само черен екран не светва изобщо отидох на ново в един магазин исках нова батерия сложихме е и имаше в нея заряд 9%,показва че зарежда но не мърда от 9% половин час стояхме гледахме не мърда стой на 9%.и ми минава мисъл дали може да е от лентовия кабел отдоло дето се зарежда телефона с чипа нещо....
Публикувай отговор