Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте, извинявам се че Ви пиша тук, но проблемът ми е много сериозен:
Взех си вчера Iphone SE 64gb и при поставянето на нано сим картата, бях забравил реално да я сложа на мястото където трябва да стои сим картата( малката метална пластинка) и картата си остана в телефона... Понеже телефонът е в гаранция, той е на един ден реших да го занеса от там от където съм го взел-Plesio, но от там ми казаха, че не могат да го поправят и ще го пратят на епъл сервиз.Та въпрсотът ми е ще може ли да се поправи защото казаха, че може да съм повредил сим слота и ако това е така то той би могъл да се смени нали?
Благодаря Ви предварително!!!
Може да се поправи, разбира се! Но след разказа ти ми се струва, че и ти май си за поправка. Честно!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Благодаря, но знаете ли на каква цена защото в момента той е в епъл сервиз и не знам като е в гаранция дали ще трябва да се заплати, защото ако е само отваряне и избутване на картата не би трябвало да се заплаща, а и дори за трябва ще е малка сума докато ако съм наранил сим слота не знам дали ще трябва да плащам... Мерси за отговора, че иначе онзи от Плесио ми беше казал, може да съм развалил телефона и ще трябва да си го изплатя, а да не може да го ползвам.Много се бях притеснил дано наистина да може да се поправи понеже бях събирал 6 месеца пари, а сега ако го поправят дали ще има гаранция??
Мерси предварително!
За това че съм за поправка-просто така се получи бях си свикнал със самсунга(4 години) и изобщо не съобразих...
Чудно как си натъпкал и сим- трея после
Ще го оправят, няма страшно.
Винаги трябва да се четат кратките упътвания, преди да се заработи с даден телефон.