iPhone 7 некачествен звук

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Тина
Обратна връзка:

iPhone 7 некачествен звук

Мнение от Тина »

Здравейте,

Вчера най-после си закупих iPhone 7 след дълго чакане от оператор. Всичко прекрасно, но при разговор през мобилната мрежа, звука е напълно незадоволителен. Чува се сякаш отсрещният човек е в някоя глуха улица. От 10 разговора 1 се чуваше ясно и кристално. При разговор по Viber през океана също се чува кристално и перфектно, както при старото ми устройство. Имате ли идея това на какво може да се дължи това? Дали може да е от самия мобилен оператор или е дефект на телефона? Имам спомен, че в началото все имам някакви разлики в звука и във времето се оправя. Сякаш се напасва.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
dimitrakiZ

Re: iPhone 7 некачествен звук

Мнение от dimitrakiZ »

и аз именно от вчера имам абсолютно същия проблем мобилните разговори са с незадоволително качество, но пък нямам проблем при говорене през Вайбър или Месинджър. Вече си мисля, че е от мобилния оператор. Аз съм клиент на Теленор
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Аз съм абонат на Мтел. Силно се надявам да е до мобилния оператор. Иначе и през Viber щеше да има този незадоволителен глух звук.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
Тина
Обратна връзка:

Мнение от Тина »

Сега четох, че това е често срещан проблем при iPhone 7, но все още не е ясно дали е софтуерен или хардуерен. За жалост моят е точно от тези проблемни бройки. Повечето хора в Америка се оплакват, че като си носят апаратите в Genius Bar, им ги връщат без никакъв констатиран проблем. В такъв случай едва ли мога да се надявам да ми оправят телефона в България. От Аpple все още не са дали официално обяснение за проблема. Моля, ако има някой по-запознат, да изкаже компетентно мнение.
Ето тук четох.
http://www.cultofmac.com/446366/iphone- ... one-calls/
https://discussions.apple.com/thread/76 ... 0&tstart=0
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
Публикувай отговор