Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте! С Iphone SE съм. Вчера ъпдейтнах до ios 10, но от днес вече се появи първият проблем с камерата. Като пусна приложението Camera и е черен екран с много мътни силуети (като се насочи срещу лампа или слънцето). Дадох му рестарт и се оправи всичко, но след това пак започна и то с предна и задна камера едно и също. Интересното е, че само с приложение Camera е този проблем. През Messenger, Instagram и Viber всичко си е наред.
При мен, един път стана нещо подобно. След като го обнових към 10-ката, един ден ми трябваше камерата и като се отвори беше като замръзнала. Картината беше замръзнала, не ми даваше да избера нищо. После я затворих и като я пуснах отново до сега нямам проблеми за щастие. От само себе си се оправи, но и аз мисля, че нещо от 10-ката стана, преди това нямах такъв проблем.
Здравейте,преди 2 месеца си купих iphone 5s и преди месец установих,че когато изключа звука на телефона от копчето,звука на камерата не се изключва.Върнах го в магазина и ми казаха ,че това не е дефект на телефона,но аз за първи път чух и видях да не се изключва звука,когато е на режим без ззвук! Искам да ми кажете мнение и дали някой се е сблъскал с такъв айфон.