Замяна на iPhone 6Plus

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Toshacio

Замяна на iPhone 6Plus

Мнение от Toshacio »

Здравейте. Преди една седмица взех от Мтел айфон 6 пюс и преди 2-3 дни забелязах че горе около слушалката телефона топли доста. Интересното е, че топли много само когато контраста е на макс. (всички приложения са затворени и седи само на светнат дисплей) във момента в който го заключа телефона изстива. И батерията му пада доста бързо (1-2 процента на минута при ползване) Днес го занесох в мтел и казаха, че ще го пратят на ремонт или евентуална смяна.. Та въпросите ми са някой имал ли е такъв проблем, и въобще имам ли някакъв шанс за смяна на телефона? Мерси.
Apple iPhone

Re: Замяна на iPhone 6Plus

Мнение от Apple iPhone »

Колега, здравей :) И моят много се нагрява и то доста бързо след като го светна, но се чудя дали не е от батерията, когато се зарежда и от самият процесор, когато се натоварва при работа телефона. Не съм се замислял дали би могло да е проблем или дефект, приел съм го за нормално, защото и предишните ми iPhone също са се затопляли. Сега ме замисли! Моля, да напишеш, какво са диагностицирали в сервиза.
Благодаря и дано всичко е наред :)
Toshacio

Мнение от Toshacio »

Apple iPhone написа:Колега, здравей :) И моят много се нагрява и то доста бързо след като го светна, но се чудя дали не е от батерията, когато се зарежда и от самият процесор, когато се натоварва при работа телефона. Не съм се замислял дали би могло да е проблем или дефект, приел съм го за нормално, защото и предишните ми iPhone също са се затопляли. Сега ме замисли! Моля, да напишеш, какво са диагностицирали в сервиза.
Благодаря и дано всичко е наред :)
Къде се затопля твоя точно колега ? и колко време ти държи батерията ? И не искам да те плаша, но ако телефона топли докато се зарежда или говориш не е на добре ( поне така ми казаха в мтел) при мен при зареждане телефона е студен.
Apple iPhone

Мнение от Apple iPhone »

Ето това вече е интерсно. Значи ще те помоля да ми кажеш, каква е развръзката при теб и да мисля и аз, какво да правя. Иначе моят се затопля доста в задната част при зареждане, при говорене и когато го натоваря малко повече. Винаги съм мислил, че е нормално :-/
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Няма батерия която да не се затопля при зареждане, не говорете глупости.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Apple iPhone

Мнение от Apple iPhone »

Съгласен съм с колегата B-)
Toshacio

Мнение от Toshacio »

gorgior написа:Няма батерия която да не се затопля при зареждане, не говорете глупости.
По принцип си прав, но няма за какво да ви лъжа.. наистина телефона не затопля грам по време на зареждане.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Значи дай да оставим принципите, те са на физиката. Когато зареждаме телефона батерията се зарежда на три цикъла. Първия е бръз: зарежда батерията на около 80% ( може и да бъркам, но някъде там беше). При този цикъл батерията и зарядното повишават температурата си. Втория цикъл зарежда до 100% - батерията изстива, но зарядното си грее. Третия цикъл е около 20-30 мин. след достигане на 100% и зарядното също изстива. По него вече можете да познаете кога телефона е напълно зареден.
Не казвам, че някой лъже със или без причина.... Просто обяснявам как протича процеса на зареждане!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор