Проблем с Iphone 6s
Проблем с Iphone 6s
Здравейте,
Имам от скоро проблем с Iphone 6s: На 30% се изкллюва сам, когато пробвам да го пусна отново ми показва, че нямам батерия. След 2-3 опита да го включа тръгва и след 5 секунди отново се изключва сам. Получава се така почти всеки ден, ако не го сложа на зарядно няма никакъв вариант да тръгне. Доста е дразнещо, защото ме оставя когато си иска и ако нямам зарядно не се включва въобще. Имали ли сте такъв проблем?
Имам от скоро проблем с Iphone 6s: На 30% се изкллюва сам, когато пробвам да го пусна отново ми показва, че нямам батерия. След 2-3 опита да го включа тръгва и след 5 секунди отново се изключва сам. Получава се така почти всеки ден, ако не го сложа на зарядно няма никакъв вариант да тръгне. Доста е дразнещо, защото ме оставя когато си иска и ако нямам зарядно не се включва въобще. Имали ли сте такъв проблем?
Re: Проблем с Iphone 6s
Здравей,
Имам същият проблем. Два пъти се гасеше на около 35-36%(прави го и на 9.3.5 и на 10.0.1), и един път на около 25-26%(10.0.2), след като се включи апарата в зарядното устройсво, започва да ми зарежда от 35-36%. В момента съм оставил апарата в Криейтив център, за 10 работни дни и чакам. Апаратът е на 10 месеца.Поздрави.
Имам същият проблем. Два пъти се гасеше на около 35-36%(прави го и на 9.3.5 и на 10.0.1), и един път на около 25-26%(10.0.2), след като се включи апарата в зарядното устройсво, започва да ми зарежда от 35-36%. В момента съм оставил апарата в Криейтив център, за 10 работни дни и чакам. Апаратът е на 10 месеца.Поздрави.
-
Преди няколко дни говорих с мой познат и неговия телефон имал същия проблем - пак 6S, неговия се изключвал на 50%, носил го в епъл /официален магазин/, уж било софтуерен проблем и накрая му дали нов апарат. Надявам се при вас да се реши проблема бързо и без ядове, предвид че сме от България.
При мен е същата работа имам чувството че е от IOS 10
Пишете ако има развитие по темата!
Пишете ако има развитие по темата!
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
Не е от IOS10, както казах по-горе и на 9.3.5 също се случи.Lucius написа:....имам чувството че е от IOS 10
Още изчаквам отговор от Криейтив център. Надявам се до 10 работни дни да имат становище по проблема.Поздрави.
Често срещан проблем при всички модели, телефоните обикновенно се подменят когато са последен модел или им се подменят батериите извън България(за сметка на Криейтив).
"Мисля-значи съществувам"
Бързо, бързо, 10 работни дни при мен.
Поздрави!
Поздрави!
На мен ми се случи нещо подобно, закупих го и започнах да играя и да гледам клипове, стигна до 6-7% и угасна, пуснах го и тръгна да зарежда от 6% нагоре и ми стана някакво гадно, че тря да се занимавам с креатив център и връщане и губене на време, но извадих късмет на 50%, Форматирах го и го изхабих до край и сега батерията се изхабява до 0 и зарежда до 100% и при нормално цъкане ми държи 2 дни което е доста много за мен, 3г не го изключвам 24ч, телефона е Iphone 6s 32GB.
Обаче има 2 странни неща например от 5% до 2% пада за 1 минута батерията и после на 2% държи 20мин някъде ако го ръчкам здраво и пада на 1%, а при зареждане стига до 96% и 1ч кара още до 100%, сигурно батерията ми нещо не е в ред, но ще карам до като не здуха.
Обаче има 2 странни неща например от 5% до 2% пада за 1 минута батерията и после на 2% държи 20мин някъде ако го ръчкам здраво и пада на 1%, а при зареждане стига до 96% и 1ч кара още до 100%, сигурно батерията ми нещо не е в ред, но ще карам до като не здуха.
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
- Ivan_vylka
Алгоритъма на зареждане при iPhone е такъв, че до 90-90 и нещо % зарежда бързо и след това до 100% бавно. Това го пишеше даже някъде в предишните ъпдейти на iOS, в линка който излиза под всяка нова актуализация с промените, които носи.
Battery Charging Algorithm has been significantly changed. First 70% is slower, 71-93% is fast and 94-100% is the slowest
iPhone 11
Ясно мерси много, това не го знаех, беше ми полезно.
Гледаш го - КУЧЕ, мърляво, проскубано, а в очите - ЧОВЕК! Гледаш го - ЧОВЕК, наконтен, облечен, а в душата - ПОМИЯР !!!
Понеделник го дадох и четвъртък ми се обадиха да си получа новия!hawaya написа:Бързо, бързо, 10 работни дни при мен.
Поздрави!
Iphone X 64GB
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
iphone 5 16 GB
Ipod nano 7
-
Здравейте, можете ли да ми дадете малко повече информация къде мога да си занеса телефона, защото и моя вече няколко пъти на около 30% се изключва.От Стара Загора съм, а телефонът ми е iphone 6s. Също така искам да попитам дали има шанс да не ми го сменят защото стъклото му е пукнато.
Плащаш си нов дисплей модул, който е 240 лв на 6s и гаранцията важи вече, тогава го даваш и за тест на батерията!
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

-
Ами ако му сменя само стъклото?

iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

-
Ами говорил съм и може, но има риск 3д тъча да спре да работи след това
- Ivan_vylka
Може с китайски части, което е крайно непрепоръчително! Нито гаранция ще имаш, не се знае колко ще работи и най-вероятно ще си личи, че не е оригинално. Хубав и скъп телефон е, прежали 265 лв. (толкова е в Creative center) и да ти го оправят като хората, не се излагай.
iPhone 11
-
А можете ли да ми дадете повече информация за този център, как става пращане получаване не съм наясно
Здравейте,телефона ми е закупен от Технополис и гаранцията ми е една година. Четох някакви неща за AppleCare и т.н, но нищо не разбрах. Та въпроса ми е следния,вече съм с изтекла гаранция,дали ще има шанс за отремонтиране на батерията,защото имам същия проблем с рязко падане и изключване? Благодаря
Вече проверих и за това пиша,защото къде ли не четох и нещо не зацепвам!
......Въведеният от вас сериен номер не отговаря на изискванията за тази програма поради някоя от следните причини:
– Не е сериен номер от засегнатия обхват
ИЛИ
– Архивите ни показват, че батерията ви вече е подменена. Ако сте заплатили за сервизно обслужване за подмяна на батерията, се свържете с Apple, за да проверите дали отговаряте на изискванията за възстановяване на средства.......
от сайта на Apple
........Валидна дата на закупуване
Потвърдената дата на закупуване позволява на Apple бързо да открие вашия продукт и да ви предостави необходимата помощ.
Техническа поддръжка по телефона: изтекла
Отговаряте на условията за закупуване на техническа поддръжка по телефона от консултант на Apple.
Връзка с отдела за поддръжка на Apple
Покритие на ремонт и сервиз: Законът за защита на потребителите не е приложим (международна покупка)
Този продукт не отговаря на условията за права по силата на закона за защита на потребителите, тъй като продуктът е закупен в различна страна от тази, в която сте потърсили услуги за сервиз. Можете да разговаряте с консултант, за да обсъдите опциите. Ограничената гаранция на Apple и предимствата от плана за защита AppleCare или AppleCare+ се предоставят отделно от правата по силата на закона за защита на потребителите (вижте подробноститеОтваря се в нов прозорец).
......Въведеният от вас сериен номер не отговаря на изискванията за тази програма поради някоя от следните причини:
– Не е сериен номер от засегнатия обхват
ИЛИ
– Архивите ни показват, че батерията ви вече е подменена. Ако сте заплатили за сервизно обслужване за подмяна на батерията, се свържете с Apple, за да проверите дали отговаряте на изискванията за възстановяване на средства.......
от сайта на Apple
........Валидна дата на закупуване
Потвърдената дата на закупуване позволява на Apple бързо да открие вашия продукт и да ви предостави необходимата помощ.
Техническа поддръжка по телефона: изтекла
Отговаряте на условията за закупуване на техническа поддръжка по телефона от консултант на Apple.
Връзка с отдела за поддръжка на Apple
Покритие на ремонт и сервиз: Законът за защита на потребителите не е приложим (международна покупка)
Този продукт не отговаря на условията за права по силата на закона за защита на потребителите, тъй като продуктът е закупен в различна страна от тази, в която сте потърсили услуги за сервиз. Можете да разговаряте с консултант, за да обсъдите опциите. Ограничената гаранция на Apple и предимствата от плана за защита AppleCare или AppleCare+ се предоставят отделно от правата по силата на закона за защита на потребителите (вижте подробноститеОтваря се в нов прозорец).