Iphone 7 plus от Мтел
Iphone 7 plus от Мтел
Здравейте,
Някой има ли информация, кога ще има налични телефони в Мтел?
Някой има ли информация, кога ще има налични телефони в Мтел?
-
Re: Iphone 7 plus от Мтел - Кога????
аз вече 5 пъти звънях на оператора и никой незнае направо са ужасни
Няма такива некомпетентни идиоти.
Чух отговори от средата на месеца, до нямаме никаква информация...
Чух отговори от средата на месеца, до нямаме никаква информация...
-
сега си видях пощата писали са че другата седмица ще има налични
Re: Iphone 7 plus от Мтел
После ако не те мързи постни мейла, да видя какво точно са написали тия тъпанари.
Пуснали ли са Iphone 7 128 и 256 GB, но плуса го няма никакъв...
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... e-7-128-GB
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... e-7-128-GB
Здравейте,
Включвам се и аз в темата, за съжаление обаче със същия проблем а не с добри новини...
Многократно съм им звънял, в чата, мейли им пиша, слагат един шаблон, че имат забавяне от производителя, че ще се постараят да направят всичко във възможно най-кратък срок и до там....
Утре ще стане точно месец от pre-order-а и абсоютно нищо.
Тези техни съпорти си работят по един и същи начин и няма абсолютно никакъв ефект, ако ти трябва някаква малко по подробна информация, ти затварят тикета с ","
За съжаление разликата в цената е много голяма, но по някой път се замислям да отида да го взема без договор и да приключвам с тази "сага", най-вече защото не знаеш още колко трябва да чакаш.
Включвам се и аз в темата, за съжаление обаче със същия проблем а не с добри новини...
Многократно съм им звънял, в чата, мейли им пиша, слагат един шаблон, че имат забавяне от производителя, че ще се постараят да направят всичко във възможно най-кратък срок и до там....
Утре ще стане точно месец от pre-order-а и абсоютно нищо.
Тези техни съпорти си работят по един и същи начин и няма абсолютно никакъв ефект, ако ти трябва някаква малко по подробна информация, ти затварят тикета с ","
За съжаление разликата в цената е много голяма, но по някой път се замислям да отида да го взема без договор и да приключвам с тази "сага", най-вече защото не знаеш още колко трябва да чакаш.
Има някакво развитие по въпроса с Iphone 7, защото преди малко пуснаха и 32 гб и в четирите цвята.
От няколко дни малко по малко качват бройки от Iphone 7, но за жалост нищо не се променя при Iphone 7 plus...
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... ne-7-32-GB
От няколко дни малко по малко качват бройки от Iphone 7, но за жалост нищо не се променя при Iphone 7 plus...

http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device ... ne-7-32-GB
Със 7-цата не съм следил, но пък първоначално някой ми беше казал, че само с плюсовете е имало забавяне.
Дори засичам вече доста хора с тях, но с нашите ... нищо
Също и силно се надявам, да набавят достатъчно бройки, поне за поръчалите да стигнат.
Остава ни само да следим, защото от тях, нищо не можем да очакваме
Дори засичам вече доста хора с тях, но с нашите ... нищо

Също и силно се надявам, да набавят достатъчно бройки, поне за поръчалите да стигнат.
Остава ни само да следим, защото от тях, нищо не можем да очакваме

Ми аз ги следя всичките и мога да ти кажа, че сутринта пуснаха Iphone 7 32 gb в 4-те цвята.spi7fire написа:Също и силно се надявам, да набавят достатъчно бройки, поне за поръчалите да стигнат.
За един ден черния пренмина от (Наличен в mtel.bg през, Ограничена наличност до Няма наличност в електронния магазин.
Опасенията ти са напълно основотелни, относно наличноста която ще е на разположение..
Днес сагата продължи.
Обнадежден с идеята нова седмица нов късмет звъннах на *88 и се свързах с една много любезна дама.
Уточнихме какво искам (iphone 7 plus 32 или 128 gb черен мат ) и останах на линия да провери.
След 5 мин чакане тя ме увери, че имат съответния модел и може да го заявя в техен магазин и да преподпишем договора. След 5 мин звъня на сътрудник продажби пак на *88 и обяснявам пак същото какво искам и няма да познаете какъв отговор получих. Ние го имаме в онлайн магазина от там да го поръчам. Ок затварям влизам в онлайн магазина и какво да вида няма го наличен. Пак се набирам на *88 обяснявам какво се е случило пак изчакване 10 мин и ново 20. Колежката отсреща казва нямаме наличен този телефон. Съответно не издържах и я нахраних много стабилно. Явно разполагат с телефона но не е за всеки простосмъртен...
Обнадежден с идеята нова седмица нов късмет звъннах на *88 и се свързах с една много любезна дама.
Уточнихме какво искам (iphone 7 plus 32 или 128 gb черен мат ) и останах на линия да провери.
След 5 мин чакане тя ме увери, че имат съответния модел и може да го заявя в техен магазин и да преподпишем договора. След 5 мин звъня на сътрудник продажби пак на *88 и обяснявам пак същото какво искам и няма да познаете какъв отговор получих. Ние го имаме в онлайн магазина от там да го поръчам. Ок затварям влизам в онлайн магазина и какво да вида няма го наличен. Пак се набирам на *88 обяснявам какво се е случило пак изчакване 10 мин и ново 20. Колежката отсреща казва нямаме наличен този телефон. Съответно не издържах и я нахраних много стабилно. Явно разполагат с телефона но не е за всеки простосмъртен...
Сагата е доста продължителна за всички. Мен е хвана много яд, защото мой приятел е отишъл да си плати сметката края на септември попитал за 7+ JB 128GB, казали му, че няма наличен, но може да заяви и от миналата седмица е с него вече!! Полудях!!!! Днес в онлайн чата направих пореднага служителка знаеща да натиска 3 бутона в CRM-а само и да копира стандартни текстове дар мадан. И понеже хич не ми пука вече, пуснах жалба в КЗП за некоректна реклама и подвеждаща информация. И ще ги направя луди! Направих си пре ордера в първите минути и телефон още няма!!! мтел просто си правят каквото искат и се гаврят с клиентите си. За съжаление в нашата държава е така, в САЩ да си бяха осъдили вече. На всичкото отгоре имах работа днес в Мтел в Бг мол и какво да видя изложен джет блек 128Гб на стена, да си джиткат минувачите. Добре, че управителката ми е позната и ми обясни, че това са телефони, които се предоставят от производителя точно с тази цел и не се продават. Каза, че до 10-15 дни предполага, че вече ще има. Разбрах от други места, че в четвъртък на 20-ти ще има доставка за България, но дали ще стигнат до Мтел вече не знам.
Много сте интересни, да факт е, че се бавят много, но все пак знаете всяка година как стават нещата и пак се ядосвате за неща който не зависят от вас.lvdworld написа:Сагата е доста продължителна за всички. Мен е хвана много яд, защото мой приятел е отишъл да си плати сметката края на септември попитал за 7+ JB 128GB, казали му, че няма наличен, но може да заяви и от миналата седмица е с него вече!! Полудях!!!! Днес в онлайн чата направих пореднага служителка знаеща да натиска 3 бутона в CRM-а само и да копира стандартни текстове дар мадан. И понеже хич не ми пука вече, пуснах жалба в КЗП за некоректна реклама и подвеждаща информация. И ще ги направя луди! Направих си пре ордера в първите минути и телефон още няма!!! мтел просто си правят каквото искат и се гаврят с клиентите си. За съжаление в нашата държава е така, в САЩ да си бяха осъдили вече. На всичкото отгоре имах работа днес в Мтел в Бг мол и какво да видя изложен джет блек 128Гб на стена, да си джиткат минувачите. Добре, че управителката ми е позната и ми обясни, че това са телефони, които се предоставят от производителя точно с тази цел и не се продават. Каза, че до 10-15 дни предполага, че вече ще има. Разбрах от други места, че в четвъртък на 20-ти ще има доставка за България, но дали ще стигнат до Мтел вече не знам.
Имат бройки от 2 седмици със сигурност, но са за бизнес клиенти.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
-
До колкото разбрах, то има апарати, но са за вътрешно ползване и бизнес клиенти. Не е ясно кога ще ги пуснат и за крайни клиенти.
Това казах и азvazmutenuser написа:До колкото разбрах, то има апарати, но са за вътрешно ползване и бизнес клиенти. Не е ясно кога ще ги пуснат и за крайни клиенти.

iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Излагация от мтел, Техномаркет и Технополис от днес са пуснали 7+ 128Гб джет блек в продажба и имат наличност
-
Имаше слух, че към 20-ти ноември ще има доставка. 20-ти мина и замина, а наличности за крайни клиенти нямаше дори и в Теленор. Някой има ли вътрешна информация кога реално ще е следващата доставка на iPhone 7 Plus ?
-
казаха ми да мина в четвъртак
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/12 ... one-7-plus
телефона е неразопакован с гаранция от м-тел черен
Имат колкто искаш, но са само за частни клиенти и за бизнес тарифи.
Човека е казал искам 5 и са му дали, днес е чух с него, взел ги преди няколко дни...
Имат колкто искаш, но са само за частни клиенти и за бизнес тарифи.
Човека е казал искам 5 и са му дали, днес е чух с него, взел ги преди няколко дни...
-
Аз съм частен клиент, всеки ден ги питам и до сега не са казали, че го имат, така че това твърдение няма как да е вярно. Имам колега, чака го за бизнес тарифа и за него също няма. Отделно ЛИНК-а не работи - дава "Страницата не е намерена".
Да защото го продаде и свали обявата..vazmutenuser написа:Аз съм частен клиент, всеки ден ги питам и до сега не са казали, че го имат, така че това твърдение няма как да е вярно. Имам колега, чака го за бизнес тарифа и за него също няма. Отделно ЛИНК-а не работи - дава "Страницата не е намерена".
Пълно е с мтелски телефони всякакъв цват и MB в интернет..
Снощи към 11;30 с цялата си наглост пуснаха и реклма по телевизията на iphone 7 plus от Мтел....
Е няма такави ........................
А обявите в сайтовете за продажби продължават...
Публикувана
26.10.2016 17:44
Видяна24Коментар:
Продавам Iphone 7 Plus 32gb памет. Телефона е чисто нов, закупен от Мтел, 24 месеца гаранция. Не е кодиран.
Е няма такави ........................
А обявите в сайтовете за продажби продължават...
Публикувана
26.10.2016 17:44
Видяна24Коментар:
Продавам Iphone 7 Plus 32gb памет. Телефона е чисто нов, закупен от Мтел, 24 месеца гаранция. Не е кодиран.
-
Това по коя телевизия/радио е станало?martokb написа:Снощи към 11;30 с цялата си наглост пуснаха и реклма по телевизията на iphone 7 plus от Мтел....
По Нова телевизия след Господари на ефира..
Това е въпроснтата реклама която дадоха...
https://www.youtube.com/watch?v=R27KHLQ0cIU
Това е въпроснтата реклама която дадоха...
https://www.youtube.com/watch?v=R27KHLQ0cIU
-
Рекламата е (по текст) само на iPhone 7. За плюс не става и дума, ВЪПРЕКИ че ясно се вижда, че в рекламата е сниман само iPhone 7 Plus.