Прах под стъклото на задната камера на iPhone 5s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Apple iPhone

Прах под стъклото на задната камера на iPhone 5s

Мнение от Apple iPhone »

Здравейте, имам следния проблем:
В моят iPhone 5s, който е на един месец, закупен от БГ оператор установих, че има прах под стъклото на задната камера. Прашинките са бели полепнали по самото стъкло. Някой знае ли, в този случай, как процедират операторите, ако ще го разглобяват само заради тези прашинки не ми се иска, че после знам ли дали изобщо ще работи, както трябва?
Аватар
gorgior

Re: Прах под стъклото на задната камера на iPhone 5s

Мнение от gorgior »

Не, не го разглобяват. Носят го при магьосник и той с магия изкарва прашинките от камерата! :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Apple iPhone

Мнение от Apple iPhone »

Е, човек да не попита нещо, веднага изкривявате нещата ... Става въпрос, ако някой знае с такъв проблем заменят ли се или се почистват в сервиза? Не, че е големият проблем, но просто споделих във форума, ако някой знае да сподели и той. Дали си струва за такава дреболия да се разглобява? Ако ги заменят гаранционно, понеже е на месец това вече е друго нещо :)
georgi4

Мнение от georgi4 »

При почти всички 5s се наблюдават по някоя и друга прашинка. Ако не пречи на снимките какъв е проблема
IPhone 7
Apple iPhone

Мнение от Apple iPhone »

Благодаря много за отговора Ви. Да разбира се, че не ми е проблем, а и на снимките не пречи, просто исках да взема съвет, ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да сподели. Най-важното е ние да сме живи и здрави! Още веднъж Ви благодаря :)
Публикувай отговор