Проблем с iCloud Iphone 5

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
valeri1203

Проблем с iCloud Iphone 5

Мнение от valeri1203 »

Здравейте на всички , понеже си взех iphone 5 втора ръка и вече нямам връзка с този човек от който съм го купил а акаунта на iCloud е негов и няма как да разбера паролата поне има ли някакъв начин да спре да ми излиза това защото ми излиза в минута по 5 пъти поне , ето и снимка http://www.img-share.eu/f/images/286/IM ... ytSoJB.png , Благодаря предварително.
Аватар
@lex79

Re: Проблем с iCloud Iphone 5

Мнение от @lex79 »

Най-вероятно си купил намерен/краден телефон. Нямащ много полезни ходове като не знаеш паролата. Преди да си купите телефон с активен акаунт, отделете 30 минути за четене по форумите, спестява нерви и средства.
★ ММ & iOS ★
valeri1203

Re: Проблем с iCloud Iphone 5

Мнение от valeri1203 »

Възможно ли е да спра по някакъв начин това което ми излиза , защото след като си ъпдеитнах ios 10 започна да ми излиза това нещо , или ако може да върна старата версия по някакъв начин?
Публикувай отговор