Acsses Point за Iphone 5s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
a_atanasov

Acsses Point за Iphone 5s

Мнение от a_atanasov »

Здравейте.
На предния ми телефон с Андроид можех да си направя АП и да прехвърлям интернет от мрежата на лаптопа.
Сега влизам в менюто, дето са APN настройките, но нищо не се получава. Задавам име на мрежата, юзър нейм и парола, но никой не може да ми види АП-то.
Не знам от къде се включва.
Ще се радвам да ми помогнете, че често пътувам по села и паланки, а интернет си трябва.
Благодаря Ви.
kerenski

Re: Acsses Point за Iphone 5s

Мнение от kerenski »

това ли търсиш https://support.apple.com/en-us/HT204023
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S :) and always JB..
a_atanasov

Мнение от a_atanasov »

Явно това, но нямам такава опция за включване.
Изглежда защото съм на Вива. А преди пак на същия оператор си шервах нет на лаптопа.
Тъпо.
Други идеи?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Влез през телефона на този адрес: www.unlockit.co.nz И от там мисля, че трябваше да ти даде един сертификат и работата се оправяше. Правил съм го отдавна и не помня подробности. Дано да работи още! Успех!
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
Ivan_vylka

Мнение от Ivan_vylka »

Трябва да се копират APN настройките на мрежата в полето Personal Hotspot, което е най-отдолу в менюто с APN настройки (Settings>Cellular>Cellular data options>Cellular data network). Тоест най-отгоре се правят стандартните APN настройки и отдолу същите. Рестартираш телефона и вече имаш опция Hotspot в менюто.
iPhone 11
Аватар
darkheroz

Мнение от darkheroz »

Аз на ios 10 с айфон 6 не мога да пусна хотспота, всякакви настройки попълних ... и няма ! Изчезна след ъпдейта до 10.
Хммм оправи се някак си :)
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
a_atanasov

Мнение от a_atanasov »

Стана.
БЛАГОДАРЯ МНОГО.
Публикувай отговор