Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте,
днес реших да си Upgrade IOS-a от 9.3.5 до 10. След като всичко беше готови ми излезе чисто бял екран и отдолу с текст "Press home to upgrade". Проблема е, че home бутона ми не работи. Има ли как без поправката му да премина тази стъпка? Не знам как се счупи този бутон - телефона ми беше в джоба и след като го извадих не работеше. Вчера вечерта най-долната част на дисплея не отговаряше, а при паролата нали знаете, че отдолу в дясно има бутон "Cancel" - работеше. Най-долното поле на клавиатурата, където е "Space" при натискане даваше това, което е над желаният бутон. Модела на телефона е Iphone 6 и в прочие екрана му е бил сменян! Ще ви бъда благодарен, ако си изкажете мненията!
И как да вляза там като не мога та инсталирам напълно системата? Написал съм го - имам само бях екран, на който най-отдолу
пише "Press home to upgrade"!
Няма как да получа достъп до него чрез Itunes понеже телефона има парола. Когато вляза в Icloud>FindMyIphone и натисна "erase my device" ми изписва, че за да го направя трябва телефона да бъде свързан с Wi-Fi.