Голям проблем с Iphone 5s!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
aangellowa

Голям проблем с Iphone 5s!

Мнение от aangellowa »

Здравейте имам голям проблем с Iphone 5s 16GB. За втори път за един месец ми показва че нямам никаква памет. Започва да забива, не иска до отваря приложения, изтрива всички бележки и най-гадното показва ми че няма никакви снимки. Първият път когато това се случи го свързах с лаптопа и снимките ги имаше. Сега обаче когато го свържа на лаптопа в Itunes отдолу където показва кое колко памет ти заема въобще няма папка снимки. Също така не ми позволява да Sync-a защото няма достатъчно памет.
Аватар
@lex79

Re: Голям проблем с Iphone 5s!

Мнение от @lex79 »

Трябва да изтриеш нещо. Приложения като Facebook след време трупат твърде много кеш, оправя се с деинсталация и инсталация на ново на самото приложение. Отиди на Settings -> General -> Storage & iCloud Storage за да се ориентираш колко големи са станали приложенията, или по-скоро колко кеш са натрупали.
★ ММ & iOS ★
Публикувай отговор