потънал home button на 6s plus
-
потънал home button на 6s plus
Здравейте, нормално ли е home button да е леко потънал и да има звук при натискане? Не създава проблем, но видях, че е различен бутона ба други телефони.
Re: потънал home button на 6s plus
Не е нормално, но ако го оставиш за ремонт ще ти заменят телефона с рециклиран. Прецени си дали те дразни достатъчноdaniela_md написа:Здравейте, нормално ли е home button да е леко потънал и да има звук при натискане? Не създава проблем, но видях, че е различен бутона ба други телефони.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
-
Никак не ме дразни, просто видях,че по принцип не изглежда така,а пък и разглеждайки снимки в нета и четейки пак там разбрах,че има и други такива. Тук потърсих съвет дали това няма да ми създава проблем при работата с телефона, но явно няма някой който да се е сблъсквал с това.
При мен на 6цата ми беше потънал, и ме дразнеше как цъка и ми го замениха с нов.... който пак цъкаше и накрая го продадох.daniela_md написа:Никак не ме дразни, просто видях,че по принцип не изглежда така,а пък и разглеждайки снимки в нета и четейки пак там разбрах,че има и други такива. Тук потърсих съвет дали това няма да ми създава проблем при работата с телефона, но явно няма някой който да се е сблъсквал с това.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD