Отделен акаунт в Itunes

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
palikari

Отделен акаунт в Itunes

Мнение от palikari »

Здравейте,новорегистриран потребител има нужда от малко помощ от знаещите.Става въпрос за следната ситуация,купихме втори айфон и е наложително да се отделят,тъй като единия го ползва жена ми,а другия аз.Имам регистрация в Itunes и Apple ID,с което регистрирах новозакупения.Проблема е,че не знам как да направя отделна регистрация на стария Айфон,за да си вкарам моите контакти и настройки.Вчера имаше неприятна ситуация,триейки контактите от стария се оказа,че съм ги изтрил и на новия,добре че бях направил бекъп.По съвет от приятел направих Sign aut,но продължавам да получавам съобщения от месинджъра на жената.Ако някой има желание да помогне с малко логистика ще бъда благодарен,дано да съм обяснил разбираемо за какво става въпрос.
Аватар
gogi71

Re: Отделен акаунт в Itunes

Мнение от gogi71 »

Правите си ново Apple ID !
palikari

Мнение от palikari »

Това ми е ясно,въпроса е да ми се обясни малко по подробно какви са стъпките,като за лаик.
KurtiMakarov

Мнение от KurtiMakarov »

iPhone 6
MacBook Pro 13" Apple Magic MouseApple TV2 iPad Air
Публикувай отговор