Отключване на нов iphone
Отключване на нов iphone
Здравейте, днес си купих iphone 6s. В Технополис ми обясниха, че в кутията имало някакъв код за отключване. Извадих всичко, но има само упътване на различни езици, никъде не видях нещо наподобяващо код, освен на самото "пликче" в което бяха напъхани листчетата с инструкциите. С много малки черни букви, едва го забелязах.. това ли е?
Re: Отключване на нов iphone
Сложи една БГ Карта и свържи телефона с интернет , той си е отключен 

Утре ще пробвам, че изникна междувременно проблем с картата. Трябва нано карта, пък моята си е стандартна. Знаете ли в М-тел колко ще ми вземат за нано карта? И за колко време горе-долу ще стане готова 

- Ivan_vylka
Оправих се, благодаря ви за отговорите! И да питам, колко време трябва да продължи първото зареждане?
Това не е Нокия 3310, че да го изтощиш и после да го зареждаш 12ч.Annie213 написа:Оправих се, благодаря ви за отговорите! И да питам, колко време трябва да продължи първото зареждане?
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Много си остроумен! Пита колко трябва да продължи "първото"( за слепци като тебе го подчертавам ) зареждане. А първото зареждане винаги е по-дълго. Поне 10 - 12 часа. Погледни инструкциите на производителя.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
От 4S на горе не съм ги зареждал 10-12ч. когато стане на 100% си го изключвам и никога не съм имал проблем с батерията???gorgior написа:Много си остроумен! Пита колко трябва да продължи "първото"( за слепци като тебе го подчертавам ) зареждане. А първото зареждане винаги е по-дълго. Поне 10 - 12 часа. Погледни инструкциите на производителя.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
На мен в технополис ми казаха, че първите 3 зареждания трябва да са между 6 и 8 часа, а след тях, телефончето да се изключва като е на 100 процента.