Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте!
Бих искал да ви попитам на кой от двата модела да заложа? 6тицата ме привлича, защото е по-голям дисплея. Видях разликите между двата, но ме интересува дали е толкова фрапираща разликата в камерите? Държа снимките да са добри. За видеото не толкова...ако някой е разцъквал двата модела нека сподели. Дано съм уцелил правилния раздел за темата
niki_sf написа:Здравейте!
Бих искал да ви попитам на кой от двата модела да заложа? 6тицата ме привлича, защото е по-голям дисплея. Видях разликите между двата, но ме интересува дали е толкова фрапираща разликата в камерите? Държа снимките да са добри. За видеото не толкова...ако някой е разцъквал двата модела нека сподели. Дано съм уцелил правилния раздел за темата
Разликата в камерите не е голяма, ако не си имал толкова малък телефон по добре вземи 6-та серия.
iPhone 3GS iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD iPhone 6 SPACE GREY iPhone 6S iPhone 7 PLUS RED