Iphone SE или 6? Може ли мнение

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
niki_sf

Iphone SE или 6? Може ли мнение

Мнение от niki_sf »

Здравейте!
Бих искал да ви попитам на кой от двата модела да заложа? 6тицата ме привлича, защото е по-голям дисплея. Видях разликите между двата, но ме интересува дали е толкова фрапираща разликата в камерите? Държа снимките да са добри. За видеото не толкова...ако някой е разцъквал двата модела нека сподели. Дано съм уцелил правилния раздел за темата :|
Аватар
@lex79

Re: Iphone SE или 6? Може ли мнение

Мнение от @lex79 »

Ако държиш на снимките взимай iPhone SE, камерата определено е по-добра, ако можеш да преглътнеш по-малкия дисплей разбира се :)
★ ММ & iOS ★
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

niki_sf написа:Здравейте!
Бих искал да ви попитам на кой от двата модела да заложа? 6тицата ме привлича, защото е по-голям дисплея. Видях разликите между двата, но ме интересува дали е толкова фрапираща разликата в камерите? Държа снимките да са добри. За видеото не толкова...ако някой е разцъквал двата модела нека сподели. Дано съм уцелил правилния раздел за темата :|
Разликата в камерите не е голяма, ако не си имал толкова малък телефон по добре вземи 6-та серия.
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
lmitov

Мнение от lmitov »

Аз пък имах 5.5 инчов телефон и ми беше писнало да се чудя къде да го държа и нарочно заложих на по-малкия. Моят избор е SE.
Публикувай отговор