Проблем с тайните въпроси в Apple Id

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
jonimir

Проблем с тайните въпроси в Apple Id

Мнение от jonimir »

Здравейте , имам много сериозен проблем с тайните въпроси на акаунта ми , взех си iPhone 6S Plus и се зблъсках със следното :
Влизам си в акаунта ,свалям си безплатни приложения, имам 17долара искам да ги изхарча но ми иска тайни въпроси на които не знам отговорът , не ми дава опция за забравен въпрос правя няколко опита и ме блокират за няколко часа и така няма оправия , регистритан съм в US стора искам да си мина в БГ но пак въпросите и няма оправия много моля помогнете ,за да реша този проблем .

Благодаря предварително !
Аватар
@lex79

Re: Проблем с тайните въпроси в Apple Id

Мнение от @lex79 »

През браузър в icloud можеш да си ресетнеш въпросите и т.н.
★ ММ & iOS ★
jonimir

Мнение от jonimir »

Благодаря ри звъннах на ейпъл съпорт и с малко развален английски се оправих и операторът им ми реши проблемът за 15 много съм доволен от обслужването им !
stax

Мнение от stax »

jonimir написа:Благодаря ри звъннах на ейпъл съпорт и с малко развален английски се оправих и операторът им ми реши проблемът за 15 много съм доволен от обслужването им !
Съпорта какво точно ти поиска за да ти реши проблема?
Аз също си блокирах тези дни icloud-а с тези тайни въпроси. Имам спасителен мейл на който да ми ги изпратят на ново, но нищо не получавам и ще трябва да се обадя на съпорта. Освен сериен номер на устройството с какво да докажеш че ти си собственика?
Това ли е номера на който си звънял 00 800 60027753?
ne4o

Мнение от ne4o »

Да не си с ios 10?
Публикувай отговор