Iphone 5 казва че постоянно са свързани слушалки

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
haho7o

Iphone 5 казва че постоянно са свързани слушалки

Мнение от haho7o »

Здрабейте имам ифон 5 и днес заваля адски силен дъжд и телефона ми си беше в джоба но мисля че някак е успяла да влезе вода в жака за слушалките. Не съм сигурен дали е от това но 1 час след това забелязах че като го сложа на silent mode от копчето и пише headphones silent и като го цъкна пак пише headphones и еди колко си сила. Също така спийкърите ми не работят защото телефона смята че има слушалки в него. Пробвах да духам в жака пробвах и да натъпча едно малко парче тоалетна хартия върте но не се оправя пробвах и да го рестартирам но без резултат. Как да оправя този проблем ако има начин без сервиз

Приятен ден,
Георги
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Аватар
gogi71

Re: Iphone 5 казва че постоянно са свързани слушалки

Мнение от gogi71 »

Сложи го в Ориз за час два !
haho7o

Re: Iphone 5 казва че постоянно са свързани слушалки

Мнение от haho7o »

Орави се не съм сигурен от какво но продължих да духам в жака и нищо не стана и се ядосах и го хвърлих на леглото до мене и го оставих там. След час два някъде го взех и видях че се е оправил явно днес бях късметлия :)
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Публикувай отговор