Iphone 5 проблем

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
gacony

Iphone 5 проблем

Мнение от gacony »

Здравейте колеги!
Имам проблем с Ipone 5 от доста време. Не включва. Ако преди при натискане и задържане на двата бутона се появяваше онзи червен кабел, който сочеше включване към Itunes, сега вече при задържане на бутоните не се появява нищо. Екрана остава черен. При включване обаче в Itunes, програмата реагира и предлага Restore and Update. Процесът обаче не може да завърши, тъй като телефона не реагира /Waiting for Iphone/. Появява се ябълката и прозорчето отдолу, което не се изпълва. Накрая се налага да изключа телефона и да задържа двата бутона, за да изгасне. Иначе, не гасне.
Ако можете, помогнете. Ако не, посъветвайте ме къде да го занеса.
Благодаря Ви предварително!
Поздрави:
Гацони
kawabiker

Re: Iphone 5 проблем

Мнение от kawabiker »

А предисторията , която го е докарала до това положение ?
gacony

Re: Iphone 5 проблем

Мнение от gacony »

Относно предисторията на проблемите: От около 6 месеца започнаха проблемите. Аз всяка вечер го изключвах и пусках сутрин. В един момент взе да не включва. С Itunes го ъпдейтвах няколко пъти и телефона тръгваше всеки един път, но след по-малко от месец, гаснеше и се налагаше да повтарям процедурата. При натискане и задържане на двата бутона се показваше светещия в червено кабел с надпис Itunes и пак го ъпдейтвах. Сега вече кабела с надпис Itunes не се появява при задържане на бутони, не светва и ябълката. Само при включване на кабела в компютъра се активира Itunes, подканя ме to restore&update телефона, появява се ябълката и тази лентичка под нея, която по-рано при ъпдейт се изпълваше и телефона тръгваше. Сега вече не се изпълва, остава така. След това телефона не гасне и се налага аз да натисна и задържа двата бутона, за да изгасне. Прави ми впечатление, че Itunes при опита за restore, не изписва серийния номер. Serial number: n/a. Програмата остава да чака отговор от телефона /Waiting for Iphone/, но той не отговаря. Просто остава както споменах вече със светеща ябълка и чертичката под нея, която не се изпълва. Преди се ъпдейтваше, вече не. Не зная колко правилно описвам случващото се, но пиша това, което виждам.
Публикувай отговор