iPhone 5 стои на SEARCHING

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
ivo6a

iPhone 5 стои на SEARCHING

Мнение от ivo6a »

От известно време айфона ми 5 64gb ios 9.3 заключен към теленор изписва "SEARCHING" телефона не е изтърван просто му изкарах картата за 2-3 дни, порбвах всички методи за поправяне но пак ГРЕДА... За последно излязох от icloud акаунта си и изключих Find my phone, направих му пълни фабрични настройки и сега не мога да активирам IOS-a защото пак не открива картата и стои на "SEARCHING", пробвах и през iTunes но ми дава грешка... Някакви идеи от какво може да е или поне как да активирам ИОС-а...???
Аватар
gorgior

Re: iPhone 5 стои на SEARCHING

Мнение от gorgior »

Първата идея е да напишеш каква грешка ти дава Тунса.
Тези "всички" методи за поправяне едва ли са повече от 4-5, та можеше и тях да опишеш. Иначе така изложена темата ти е за форума на последователите на Нострадамус.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Свери му датата и го рестартирай .
georgi4

Мнение от georgi4 »

ivo6a написа:От известно време айфона ми 5 64gb ios 9.3 заключен към теленор изписва "SEARCHING" телефона не е изтърван просто му изкарах картата за 2-3 дни, порбвах всички методи за поправяне но пак ГРЕДА... За последно излязох от icloud акаунта си и изключих Find my phone, направих му пълни фабрични настройки и сега не мога да активирам IOS-a защото пак не открива картата и стои на "SEARCHING", пробвах и през iTunes но ми дава грешка... Някакви идеи от какво може да е или поне как да активирам ИОС-а...???
Вчера ми се появи същият проблем със "searching", постоянно търсене на мрежа.
Едвам го оправих.. след няколко проби успях да го вкарам в ДФУ мод и отначало не искаше да се ресторне през Itunes(даваше грешка), но след рестарт и на компа, някак си се закачих и успях да го ресторна. Единственият ти шанс е за рестор през Itunes. При мен след Ресет, дори с wi- fi, пак не успях да го активирам- просто не ме допускаше до сървърите на Apple.
Бъга е отвратителен и така и не разбрах на какво се дължи.
IPhone 7
ivo6a

Мнение от ivo6a »

gorgior написа:Първата идея е да напишеш каква грешка ти дава Тунса.
Тези "всички" методи за поправяне едва ли са повече от 4-5, та можеше и тях да опишеш. Иначе така изложена темата ти е за форума на последователите на Нострадамус.
Не ми помогна много но все пак благодаря че си отделил от ценното си време да напишеш нещо...
ivo6a

Мнение от ivo6a »

Изпратих телефона в сервиз, оказа се хардуерен проблем, като имам по-подробна информация ще напиша какъв е точно пролема, за да могат други собственици на iPhone да са информирани.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

ivo6a написа:
Не ми помогна много но все пак благодаря че си отделил от ценното си време да напишеш нещо...
Как да ти помогна като не даваш никаква информация? Направил съм тема с най-често срещаните грешки. Виж ги само колко са! Методите ти за поправка също не са били "всички" щом не е тръгнал телефона. Та вместо да се правиш на обидена възпитаничка на пансион за благородни девици, следващия път дай подробни обяснения за проблема си! ако искаш да получиш помощ разбира се!
ivo6a

Мнение от ivo6a »

gorgior написа:
ivo6a написа:
Как да ти помогна като не даваш никаква информация? Направил съм тема с най-често срещаните грешки. Виж ги само колко са! Методите ти за поправка също не са били "всички" щом не е тръгнал телефона. Та вместо да се правиш на обидена възпитаничка на пансион за благородни девици, следващия път дай подробни обяснения за проблема си! ако искаш да получиш помощ разбира се!
Много добър речник имаш... Да не започна аз да те сравнявам с бабите пред блока дето си чешат езиците само и нищо смислено не казват... Относно често срещаните методи те са: пеминаване към Airplane за 10-20 сек., ресетване на mobile networks, смяна на датата и общо взето това е.
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Е търси си някой с друг речник тогава. Като гледам наплива от желаещи да ти помогнат е голям. А на мен лично си ми през оная работа! Успех!
ivo6a

Мнение от ivo6a »

gorgior написа:Е търси си някой с друг речник тогава. Като гледам наплива от желаещи да ти помогнат е голям. А на мен лично си ми през оная работа! Успех!
То е ясно че ти не можеш да помогнеш затова спри да спамиш CHICKEN...
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

:))
Публикувай отговор