Здравейте!
Имам следният проблем: когато отворя някой линк през фейсбук приложението вместо да се отвори линка се появява някакво спам съобщение. За да отворя линка тррябва да затворя всичко и да влезна пак в фейсбук приложението и тогава чак линка се отваря. Имате ли идея защо става така и как мога да го оправя, защото е много дразнещо?
P.S. Същото става и когато се опитам да отворя някой линк, който са ми изпратили на мейла през gmail-приложението.
Поздрави.
Проблем със спам от фейсбук приложението
Re: Проблем със спам от фейсбук приложението
И аз имам проблем, но по често от сафари, излиза ми поп ъп, че печеля ифон от гоогле..някакви решения?
Сложете си DNS 8.8.4.4.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
И това не е решение..мерси за предложението
Имал съм същия проблем. Оказа се че рутерат ми е лепнал вирус, след един ресет на рутера и на ново нагласяне на настройките му всичко се оправи. Успех!jrk написа:И аз имам проблем, но по често от сафари, излиза ми поп ъп, че печеля ифон от гоогле..някакви решения?

iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.
https://www.facebook.com/moskovhunt
https://www.facebook.com/moskovhunt
Проблемът е, че при мен се появява и през 3G-то... Точно това че печеля iphone и не знам си още какво....spok0 написа:Имал съм същия проблем. Оказа се че рутерат ми е лепнал вирус, след един ресет на рутера и на ново нагласяне на настройките му всичко се оправи. Успех!jrk написа:И аз имам проблем, но по често от сафари, излиза ми поп ъп, че печеля ифон от гоогле..някакви решения?