Проблем с Iphone 5S

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
vckhrv

Проблем с Iphone 5S

Мнение от vckhrv »

Здравейте, днес се получи следния проблем с телефона ми - черен екран, копчетата му не реагират звук също няма (по никакъв начин не реагира). Като ми звънят от отсрещната страна дава свободен сигнал(т.е. телефона е активен). Опитах се да го рестартирам, но и горното копче по никакъв начин не реагира. Някой досега имал ли е подобен проблем? Хубавото може би е,че телефона е в гаранция и днес веднага го изпратих към сервиза, но ми е интересно какво му е станала при положение, че до последно работеше оставих ги на бюрото до мен и може би след около час когато ми се наложи да го използвам беше тотално блокирал.
Мерси предварително !
spok0

Re: Проблем с Iphone 5S

Мнение от spok0 »

Трябвало е да пробваш да задържиш двете копчета едновремено, Home button ( копчето за меню-то ) + power button ( копчето с което го заключваш ), докъто не се появи ябълката на екрана, и може би проблема е щял да се реши. Не е трябвало да бързаш да го пращаш, мисля че просто е забил iOS-то.
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.

https://www.facebook.com/moskovhunt
Публикувай отговор