iphone 5- Развален говорител

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
haho7o

iphone 5- Развален говорител

Мнение от haho7o »

Здравейте имам iphone 5 и днес сутринта говорих по него всичко беше наред но излязох навън за известно време и когато се прибрах и се oпитах да проведа разговор но уви нищо не се чуваше. Когато бях навън валеше леко и може да е попаднала малко вода в него но не мисля че това е проблема. Дали може да е нещо софтуерно защото той просто спря изведнъж да работи. Моля кажете ми дали мога някак да го оправя или трябва на сервиз да го нося да го сменят
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Аватар
gorgior

Re: iphone 5- Развален говорител

Мнение от gorgior »

Я го рестартирай с HOME & POWER бутоните.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
haho7o

Re: iphone 5- Развален говорител

Мнение от haho7o »

Не помогна. А на телефона преди няколко дни му смениха батерията дали не е възможно тия в сервиза да са направили нещо ама как пък с таймер да се развали след 2 дена :)). Иначе има ли смисъл да му правя рестор?

П.С. Не знам какво му се случва на тоя телефон. Преди не му работеше пауър бутона и сега го цъкнах 20-30 пъти и работеше идеално.
КУПУВАМ IPOD TOUCHКУПУВАМ IPOD TOUCH
Публикувай отговор