Проблем с Iphone 6 plus Индикатор за влажност ..

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
vladdyy

Проблем с Iphone 6 plus Индикатор за влажност ..

Мнение от vladdyy »

Здравейте !
Имам закупен Iphone 6plus от Виваком ! След 1 месец ползване(не е удрарян или изпускан)
Телефона се изключи и неможе да се включи ! Върнат е в сервиз и там казват, че е задействан червен индикатор за влажност. Ако може някой да ми обясни за какво става на въпрос ще бъда благодарен ??

Мерси предварително ! ! !
Аватар
ilieff

Re: Проблем с Iphone 6 plus Индикатор за влажност ..

Мнение от ilieff »

Всички телефони имат такъв индикатор. От сервиза ти казват, че няма да го ремонтират, тъй като са нарушени условията на гаранцията. Този индикатор представлява една малко лакмусова хартийка, която променя цвета си при намокряне на телефона или повишена влажност.
iPhone 6s Plus 64GB
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

И е най-често използвания номер от сервизите на операторите да те прецакат с гаранцията.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Това се оглежда и описва в приемен протокол, когато го предаваш за ремонт. Ако няма такова описание,бягай в кзп да пуснеш жалба, но не взимай телефона.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор