Питане за гаранция от Мтел

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
sanyy

Питане за гаранция от Мтел

Мнение от sanyy »

Здравейте.
Имам следния въпрос. Ще купувам Айфон 6s употребяван с остатъчна гаранция от година и 10 месеца, който апарат е взет от мтел и съответно с гаранция към тях. Интересува ме тъй като гаранционната карта няма да е на мое име, ако стане нещо и телефона трябва да се носи в мтел, какво ще ми трябва - само гаранционна карта с подпис и печат оригинал или гаранционна карта + касов бон или фактура. Не съм абонат на мтел и не съм запозната с техните условия. А и е хубаво да знам какво трябва да ми прати продавача. Ще бъда благодарна да ми отговорите :)
Аватар
ilieff

Re: Питане за гаранция от Мтел

Мнение от ilieff »

При всички търговци се изискват тези документи --> гаранционна карта + касов бон или фактура . Гаранциите не се поименни и не би трябвало да имаш проблем, че не е на твое име.
Успех с покупката! :)
iPhone 6s Plus 64GB
sanyy

Мнение от sanyy »

Много ти благодаря за отговора. Досега чаках да ми отговорят от мтел, но така и не го направиха :)
Аватар
ilieff

Мнение от ilieff »

Може да им пишеш онлайн. Изчакай ги ако трябва, че понякога имат доста запитвания. Добре е и от тях да го чуеш. Но касов бон или фактура е задължително и много важно, понеже удостоверява покупката.
iPhone 6s Plus 64GB
embaro81

Мнение от embaro81 »

Гаранционна карта и касов бон ти трябват(инфо от служител на Мтел).
Iphone 4s 16gb white
Iphone 6 plus 16gb gold
Публикувай отговор