Бавна скорост на интернета при Iphone 6s.....
Бавна скорост на интернета при Iphone 6s.....
Здравейте, дълго търсих за подобен проблем, но не успях да намеря нищо подобно.Предварително се извинявам, ако случайно съм я пропуснал.И ето проблема, от скоро преминах към iOS Iphone 6s версията на операционната система е 9.2(13С75) , всичко работи добре без интернета. Плачевно бавна връзка когато се свържа с Wi-Fi....направих си експеримент с другият ми телефон(Samsung Galaxy S5 Active). Пускам едно и също приложение за измерване на скорост и на двата. При Iphone-a показваше 2-3 Mbs, а на Samsunga беше около 20 Mbs.Пробвах с ресет на интернет настройките и никаква промяна. Пробвах и да изключа всякакви приложения, които видя и искат интернет и пак е бавен. Вече не знам какво да правя, четох какво ли не и навсякъде пише, че този модел е с мн добри интернет показатели, но при моя не ги виждам. Надявам се някой да знае как да се оправи това, и да не се наложи да го пращам на сервиз, че като знам колко са бързи ще има да си чакам........ Благодаря предварително!
Re: Бавна скорост на интернета при Iphone 6s.....
Влез в настройката за твоят домашен интернет, където пише DNS изтрий го и въведи нов 8.8.8.8 под него има бутон за запомняне. Пиши дали се е оправило.
DNS какво общо има със скоростта?
"Мисля-значи съществувам"
Гледах снощи клипче, точно с това и го пробвах.Имаше ефект но за кратко....днес пак е същата работа!Niko_bg написа:Влез в настройката за твоят домашен интернет, където пише DNS изтрий го и въведи нов 8.8.8.8 под него има бутон за запомняне. Пиши дали се е оправило.