iPhone 4 неуспешна регистрация.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bigballin

iPhone 4 неуспешна регистрация.

Мнение от bigballin »

Здравейте на всички във форума!
Новак съм, за първи път се докосвам до тази технология, днес си закупих iPhone 4 32gb (2ра ръка!). Проблема е, че сега се опитвам да го регистрирам в iTunes за да си свалям приложения facebook и прочие... но ми иска мейл и парола.. Не ми позволява да създам нови... в момента в телефона има някакъв мейл (от първият собственик) може би трябва да го премахна? И как да го направя? Телефона не е заключен към iCloud или поне така ми каза човека днес като го купувах... каза, че си работи със всички наши мобилни оператори и не е заключен... :) Не разбирам, моля да помогнете!
Благодаря ви за вниманието! :)
Аватар
gorgior

Re: iPhone 4 неуспешна регистрация.

Мнение от gorgior »

Къде ти го иска тоя мейл?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
bigballin

Мнение от bigballin »

Ами във App стор съм и например на приложението instagram в дясно не ми пише free за сваляне, а има едно облаче. Като натисна на него ми изкарва едно прозорче(с активен мейл в момента) и иска да въведа някаква парол (за въпросния мейл най вероятно.. :) ) той е на миналия собственик! неговия акаунт стои предполагам... :) Гледах някакъв туториъл в тубата, но там на повечето приложения си има free за сваляне, а го няма това "облаче" ??? ?:-/ O:-)
bigballin

Мнение от bigballin »

Все още не мога да се справя с проблема и да ползвам апарата... някой да помага? ?:-/
Благодаря вии!!
victor11

Мнение от victor11 »

В appstore скролни надолу по страницата и ще видиш вписаното apple id, чукни върху него и избери Log Out.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

След това влизаш във App Store и в търсачката пишеш Skype и пробваш да го свалиш !
bigballin

Мнение от bigballin »

както каза колегата@victor11 махнах стария акаунт, и си съсздадох ново Apple ID! Сега влезнах с него и например на facebook ми пише до приложението в дясно "get" цъкнах го, свали се инсталира се всичко точно :) Значи за напред(да знам) където има "Get"е безплатно приложението??? ако не, съответно ще има някаква цена и няма да пише "get":) поправете ме ако греша!

EDIT: и за да не пускам друга тема, с 1 изречение, как да си качвам музика и снимки от PC към телефона? :)
Благодаря за вниманието и за помощта ви!!!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Ами по последния въпрос най-добре е да поразучиш как се работи с iTunes. Има и доста клипове в нета. Има и други начини разбирасе, но този е най-лесен.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
bigballin

Мнение от bigballin »

Дам аз вчера се поразрових малко из форума и в тубата, просто синхронизирам... :)
Много ви благодаря за помощта! :)
Публикувай отговор