SwiftKey Iphone 6s IOS 9.1

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
BeG1nn3r

SwiftKey Iphone 6s IOS 9.1

Мнение от BeG1nn3r »

Здравейте , нов съм във форума , търсих но не намерих отговор на моя въпрос а той е .
Има ли начин да се направи да ми изкарва само Swiftkey клавиатурата без оригиналната на Iphone. В зависимост от приложението което ми трябва то си изкарва която си иска и трябва да прехвърлям. Ако може да се оправи с настройки ....моля споделете . Благодаря .
kawabiker

Re: SwiftKey Iphone 6s IOS 9.1

Мнение от kawabiker »

Това като няква андроидска работа ми звучи, ама в апп стор съм сигурен че има такива пролижения .
BeG1nn3r

Мнение от BeG1nn3r »

......нз какво имаш в предвид с това ( АНДРОИДСКО ми звучи ) но.....оригиналната клавиатура на IPHONE-a не ми харесва ...... дори и на Ipad-a съм си сложил същата клавиатура и ми е удобна. Ако може да кажеш коя е тази програма или какво да търся. няма си идея . Благодаря предварително .

Мисля че се оправих ......влязох на клавиатура и изтрих вс клавиатури преди Swiftkey а после пак ги сложих на ново. Така Swiftkey стана първа в списъка с клавиатури а оригиналните EN , BG са 2-3. Така навсякъде ми изкарва Swiftkey а само когато въвеждам САЙТ в браузер ми изкарва оригиналната EN .
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Чак сега стоплих какво си искал да постигнеш ...
BeG1nn3r

Мнение от BeG1nn3r »

..... :) :) :)
Сега като се поразрових из приложения браузери и др видях че на 97% ми изкарва Swiftkey в много малко случаи ми изкарва оригиналната клавиатура, което мисля че е добър ефект, за сега . а ако може да се изключи по някакъв начин напълно ..... Супер .Нз защо като въвеждам USER and PASS винаги ми пуска Неговата оригиналната .Мисли си че е по надеждна ли ......нз
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Защото те са и предиктив ако не се лъжа и може , ако някой ти вземе тела да тръгне да пише и да му предложи въпросните ;)
BeG1nn3r

Мнение от BeG1nn3r »

колега ........извинявай но .....последния ти пост не го разбрах.
Публикувай отговор