iphone 5 проблем с контакти

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
martin_varbanov

iphone 5 проблем с контакти

Мнение от martin_varbanov »

Здраейте, вчера се чрез програмата Itunes направих backup на стария ми iphone 5, а след това restore backup на iphone 6. Но лошата новина дойде, когато само контактите ми ги няма.... има няма 800 контакта :(. Моля за помощ, защото съм загубен без тях. Не знам какво стана, правил съм го и преди, но нещо се обърка. Върнах backup файла и на петицата и пак ги няма контактите. За съжаление нямам акаунт от който да синхронизирам информацията си..... Не мога да разбера, защо само контактите ги няма....

Edit: Опитах с няколко програми дa възстановя контактите, но искат регистрация или закопуване на ключ. Ако може някой да помогне ....
kawabiker

Re: iphone 5 проблем с контакти

Мнение от kawabiker »

Търси по-стар бекъп и с iBackupboot
martin_varbanov

Re: iphone 5 проблем с контакти

Мнение от martin_varbanov »

За съжаление нямам по-стар бекъп.... ще опитам с тази програма, която ми предложи. С Dr. Fone виждам всички номера, но не мога да ги върна, защото нямам ключ за програмата......
Публикувай отговор