Проблем с Personal Hotspot na iPhone 6s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
limous

Проблем с Personal Hotspot na iPhone 6s

Мнение от limous »

Здравейте,

Искам да попитам нещо, с 6s съм от 3 седмици, и по принцип рядко ползвам Personal Hotspot за да дам интернет на някой приятел и за това не бях забелязал, че го нямам въобще като влезна в Settings. По принцип на предните ми телефони излиза веднага като се отвори Settings, четвъртото или петото отгоре, но сега въобще го нямам и не знам как да го намеря, търсих го, както и горе в търсачката на самите Settings, но не знам, ако някой може да помогне, ще съм благодарен.

Благодаря :)
Аватар
Ivan_vylka

Re: Проблем с Personal Hotspot na iPhone 6s

Мнение от Ivan_vylka »

Влез в Settings > Cellular > Cellular Data Network и копирай APN от настройките на оператора в последната секция най-долу (Personal Hotspot) и след това като се върнеш в главното меню Settings, вече ще ти е излезнала опцията Hotspot.
iPhone 11
Milenkov76

Мнение от Milenkov76 »

APN може и да е празен,нужно е username и pass произволни и би трябвало да стане,а ако не стане отново го свържи с itunes и шерни wi-fi връзката (просто ще те пита при свързването)и след това пробвай пак
limous

Мнение от limous »

Благодаря много и на двамата. Стана работата :)
Публикувай отговор