Iphone 6 загря и батерията не държи
Iphone 6 загря и батерията не държи
Току що се регистрирам понеже телефона ми започна да прави проблеми и силно се надявам да е лесно решим проблема,защото никак не ми се иска да го нося в глобул понеже е от там и да чакам цял месец.Също така те няма да ми осигурят същия телефон,дори изобщо може и да не ми дадат друг.Та по проблема- снощи без да правя нищо по него го намерих загрял ,чак парещ и след около час вече не пареше.Другото което две сутрини го намирам изключен без грам батерия.Вчера сутринта помислих че просто аз съм забравила да го сложа да се зарежда,но пък снощи го оставих на 42% ( като аз не държа интернет пуснат през повечето време и вечер особенно) и сутринта го намирам пак изключен.Иде ми да убия човек от яд и то най-вече за ,това че занеса ли го ше чакам много.Пазя го много просто....ако някой има мнение по моята болест,отчаяно Ви моля за помощ!
Re: Iphone 6 загря и батерията не държи
Според мен батерията е за смяна!
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
Re: Iphone 6 загря и батерията не държи
Не знам как реши, че батерията е за смяна въпреки, че е възможно? Не е лошо все пак телефона да се ресетне на първо време. Ако няма резултат един рестор без бек ъп и чак накрая батерия и то в сервиз.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!