Въпрос относно Iphone 5s 16gb!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
mimeto98

Въпрос относно Iphone 5s 16gb!

Мнение от mimeto98 »

Привет!Искам да продам телефонът си и го пуснах в олх.Телефонът няма драскотини,винаги е носен с кейс и преден протектор и има още 12 месеца гаранция.Пуснах го за 650 лв и в един ден получих 2 обаждания,за да го купят.Но приятелят каза,че е глупаво,телефон,който е като чисто нов да го продавам за по ниска цена от 700 лв.Послушах го и качих цената с 50лв. т.е 700лв.Според вас добре ли е да го оставя на тази цена(до сега се пазари един да го смъкна),или да го върна пак на 650?Чисто новите Iphone 5s варират 990-1000 лв.
Аватар
Ivan_vylka

Re: Въпрос относно Iphone 5s 16gb!

Мнение от Ivan_vylka »

При положение, че iPhone 6 вървят по 800 лв. в перфектно състояние, аз лично и за чисто нов 5s не бих дал повече от 600 лв. И в целия OLX твойта цена е една от най-високите. Мое лично мнение. Мен ме боли сърцето да си продавам старите телефони, като знам, че съм го взел за 1500 лв. примерно и трябва да го дам след година за по-малко от половината и ги оставям на някой друг от семейството да ги полва, но това си е мое мнение :)
iPhone 11
Публикувай отговор