Подмяната на iphone 6

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
MartinaY

Подмяната на iphone 6

Мнение от MartinaY »

Здравейте, преди около 11 дни от Виваком ми изпратиха телефона iphone 6 в Криейтив Център София. След като го огледаха и си направиха там тяхните процедури ми казаха, че ще го подменят за нов. Та въпроса ми е дали някой знае за колко време ще дойде новият телефон? :)
Аватар
alexsoon

Re: Подмяната на iphone 6

Мнение от alexsoon »

MartinaY написа:Здравейте, преди около 11 дни от Виваком ми изпратиха телефона iphone 6 в Криейтив Център София. След като го огледаха и си направиха там тяхните процедури ми казаха, че ще го подменят за нов. Та въпроса ми е дали някой знае за колко време ще дойде новият телефон? :)

Има много изписано по темата аз моят го оставих лично на Creative и до 10 работни дни трябва да е готов.Но Виваком не предлагат iPhone ?
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
MartinaY

Мнение от MartinaY »

alexsoon написа:
MartinaY написа:Здравейте, преди около 11 дни от Виваком ми изпратиха телефона iphone 6 в Криейтив Център София. След като го огледаха и си направиха там тяхните процедури ми казаха, че ще го подменят за нов. Та въпроса ми е дали някой знае за колко време ще дойде новият телефон? :)

Има много изписано по темата аз моят го оставих лично на Creative и до 10 работни дни трябва да е готов.Но Виваком не предлагат iPhone ?

Предлагат, но само 6 и мисля, че само на фирмите, който са им клиенти. Значи да разбирам, че още 10 дни трябва да чакам ?
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

MartinaY написа:
alexsoon написа:

Предлагат, но само 6 и мисля, че само на фирмите, който са им клиенти. Значи да разбирам, че още 10 дни трябва да чакам ?

Само за коорпоративни клиенти и то неофициялно предлагат.Ами до 10 работни дни ти казват от Creative, а кога Виваком са им го занесли не се знае днес е празник така че.Моя го оставих на 15ти и ще видя дали утре ще се обадят
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
kruezin1223

Мнение от kruezin1223 »

Здравейте,

току-що намерих този форум и влизам под пара. Има голяма вероятност да не се вклкючвам в правилната тема, надявам се да ме насочите, ако съм сгрешила.
Имам закупен от технополис на 14.10.2014г. iPhone 6 и в момента за втори път имам проблем с устройството - първия проблем беше Юли месец - слаб звук от ресийвъра, до тук добре - изпратих го на сервиз и ми го върнаха оправен (въпросните creativecenter ). Преди 15 минути ми отказа тъч-скрийна - НИКАКВА РЕАКЦИЯ, АМА НИКАКВА. Отключвам го с пръстовия отпечатък, бутоните за звук ми работят, виждам го,че сменява часът и процентите на батерията падат, но реално нито мога да работя с него, нито ало-ало, нито да го изклкюча.

Бясна съм, защото дадох серизна сума за него, пазя го много повече и от очите си и честно да ви кажа като всеки недоволен клиент много бих искала да ми бъде заменен. Четох гаранционните условия и на технополис и в КЗП какво пише , също и в официалната страница на apple, но така и не ми стана ясно тия чудеса подлежат ли на подмяна и кога?
Моля, ако някой има повече инфо по въпроса , нека ми пише.
В понеделник ще го занеса да го приемат пак за сервизиране (няма да е днес, защото става дума за Видин и съответно никой куриер няма да го вземе от технополис и да го праща в София).

Благодаря ви предварително и много)
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Я на първо време задръж бутоните Home & Power до като се появи ябълката. След като се включи , ако пак не работи го носи да ти го сменят.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
kruezin1223

Мнение от kruezin1223 »

Направо искам да те нацелувам, приятелче :)))))))))))) вярно се оправи, но все пак е притеснителна самата случка, дали имаш представа от какво може да е , не съм качвала измислени приложения, софт-а е ъпдейт-нат, знам ли : /

Още веднъж, голямо БЛАГОДАРЯ
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Просто ти е забил телефона. :)
А за целуването съм винаги готов - стига да имаш 18г. :))
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор