Здравейте,
Проблема е следния ... при добавяне на повече от 2 пръстови отпечатъка, телефона разпознава само fingerpirnt 1 и 2 .. всеки следващ не бива разпознат (когато ги въведа на ново работят 2-3 пъти и после пак отказват и отново си разпознава само първите два ) хард или софт според вас ?
Проблем с touch ID на iphone 6
-
Re: Проблем с touch ID на iphone 6
Привет,
Един приятел имаше същия проблем. Добави си няколко Finger print-a и след няколко дни, ако не и на следващия, не работеше нито един от тях и съответно трябваше да отключва телефона си посредством Passcode-a. Беше му заменен с нов. Само да попитам, помежду другото, оригинално зарядно ли ползваш и докато се зарежда телефонът, работи ли принта?
Един приятел имаше същия проблем. Добави си няколко Finger print-a и след няколко дни, ако не и на следващия, не работеше нито един от тях и съответно трябваше да отключва телефона си посредством Passcode-a. Беше му заменен с нов. Само да попитам, помежду другото, оригинално зарядно ли ползваш и докато се зарежда телефонът, работи ли принта?

Само да допълня:
Когато си правиш finger print, гледай да ползваш не горната част на пръста си, а самата мека част ( възглавничка ), понеже познавам хора, които си правят главно на горната част от пръста и понеже тя е по-склонна към загрубяване и т.н., после телефонът не разпознава отпечатъка.
Когато си правиш finger print, гледай да ползваш не горната част на пръста си, а самата мека част ( възглавничка ), понеже познавам хора, които си правят главно на горната част от пръста и понеже тя е по-склонна към загрубяване и т.н., после телефонът не разпознава отпечатъка.
-
С оригинално зарядно съм и ДА когато се зарежда също проявява проблема ...
-
Не изключвам като вариянт и това, че са ми по-запотени пръстите понякога, но пък това и преди си е било така и не съм забелязъл да ми прави проблеми
Откъде е взиман телефонът? Според мен, още всички 6тици са в гаранция, така, че занеси го и предполагам, че ще го заменят с друг.