Счупено стъкло на дисплей
Re: Счупено стъкло на дисплей
Здравейте, искам да питам дали някой нещо може да препоръча за счупено стъкло на iphone 6 и огънат корпус отдолу при входа за слушалки? Благодаря Ви предварително
Ми, може: смяна с ново. Ако очакваш някой да ти изправи корпуса и да е като хората - не става.
"Мисля-значи съществувам"
Благодаря за отговора. Имах предвид да ми препоръчате къде мога да го оправя и някаква ориентировъчна цена, иначе ясно, че ново. А за корпуса- разбира, се че не очаквам да е като нов, но поне да влизат слушалките.
Здравейте, преди минути изпуснах и счупих стъклото на iPhone 4S.
Бихте ли ме насочили към някой изпитан сервиз, в който ще могат експресно и качествено да ми сменят стъкло/тъч/LCD?
Има ли видима разлика в цветове, осветеност, контраст между оригиналния дисплей и тези, с които ги сменят (предполагам китайски)?
Благодаря много!
Бихте ли ме насочили към някой изпитан сервиз, в който ще могат експресно и качествено да ми сменят стъкло/тъч/LCD?
Има ли видима разлика в цветове, осветеност, контраст между оригиналния дисплей и тези, с които ги сменят (предполагам китайски)?
Благодаря много!
Свържи се с Alxx!Той ще ти свърши работата коректно!Здравейте, преди минути изпуснах и счупих стъклото на iPhone 4S.
Благодаря много!
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
-
Здравейте,
да не пускам нова тема ще пиша в тази.....дилемата е следната счупих си стъклото на айфон 6 в гаранция от Теленор.Първо звънях на един познат,който работи в Теленор той каза донеси го,но сега не мога понеже не съм в града-питах го евентуално колко ще струва ремонтират ли ги или сменят...каза,че не е пращал 6-ца до сега и не знае.Също не знам ако го поправят или сменят каква гаранция ще има и ще има ли въобще....някой ако знае моля да споделиПосле се обадих на Креатив център там ми казаха "скромната" сума от 671лв. за смяна с нов телефон без да отпада гаранцията,но дали тя е толкова дълга колкото от Теленор 2 год. или е една година не се сетих да питам.После звънях и в друг сервиз там ми казаха 240 лв. с един месец гаранция и 350лв. с 3месеца като ми отпада гаранцията от Теленор логично.
ако някой се е сблъсквал с теленор сервиз моля да сподели опит какви пари искат за ремонт или смяна с друг телефон и как стои въпроса с гаранцията.Някой ако е сменял в неоторизиран сервиз моля да сподели как е като качество дисплея,вижда ли се някаква разлика в стъклото и т.н.Тук във форума също се продават комплекти дисплей някой ако е сменял моля за коментар.И последно не е ли по разумно да намеря някой умряла 6-ца и да и вема дисплея ако ще му отпада гаранцията на телефона така или инъче?
да не пускам нова тема ще пиша в тази.....дилемата е следната счупих си стъклото на айфон 6 в гаранция от Теленор.Първо звънях на един познат,който работи в Теленор той каза донеси го,но сега не мога понеже не съм в града-питах го евентуално колко ще струва ремонтират ли ги или сменят...каза,че не е пращал 6-ца до сега и не знае.Също не знам ако го поправят или сменят каква гаранция ще има и ще има ли въобще....някой ако знае моля да споделиПосле се обадих на Креатив център там ми казаха "скромната" сума от 671лв. за смяна с нов телефон без да отпада гаранцията,но дали тя е толкова дълга колкото от Теленор 2 год. или е една година не се сетих да питам.После звънях и в друг сервиз там ми казаха 240 лв. с един месец гаранция и 350лв. с 3месеца като ми отпада гаранцията от Теленор логично.
ако някой се е сблъсквал с теленор сервиз моля да сподели опит какви пари искат за ремонт или смяна с друг телефон и как стои въпроса с гаранцията.Някой ако е сменял в неоторизиран сервиз моля да сподели как е като качество дисплея,вижда ли се някаква разлика в стъклото и т.н.Тук във форума също се продават комплекти дисплей някой ако е сменял моля за коментар.И последно не е ли по разумно да намеря някой умряла 6-ца и да и вема дисплея ако ще му отпада гаранцията на телефона така или инъче?
За смяна в Теленор - забрави - цената е чисто самоубийствена. Категорично търси сервиз да ти го сменят, питай Alxxx също. Иначе за офертата на Крейтъв без коментар.
iPhone 6+
Здравейте! Ще използвам да отворя една доста стара тема, търсейки актуална информация. Жена ми звънна преди малко, че е със счупено стъкло на нейния 5S Gold. Някой може ли да ме насочи към надежден човек/сервиз, където да й сменят само стъклото, за да не излиза твърде дебело цялата инвестиция? Мерси на всички предварително.
Това ще е най-грешното нещо, което може да направите...
Цената за смяна на дисплей не е толкова голяма , но после мъките няма да ги има .
Цената за смяна на дисплей не е толкова голяма , но после мъките няма да ги има .
Защо е такъв проблем ако сменя само стъклото? Каква е разликата в цените? .. и къде бих могъл да свърша работа?
Само стъкла има на цени между 12 и 20 лева,дисплеи има на цени от 60 до 100 лева!Аз лично съм си слагал дисплей от 60 лева и не съм имал проблеми.Смяната на целия дисплей улеснява майстора и смяната става по-бързо!От кой град сте за да ви препоръчаме сервиз??
Благодаря за отговора. Аз съм от София. Можете ли да препоръчате някой тук?
Свържи се с Alxx той е човека!
Здравейте!
Тъй като стъклото на моят Айфон 6 се спука, го занесох в сервиз, за да го подменят и между другото да сменят задния панел, който беше надраскан. След като ми го върнаха, забелязах, че новото стъкло стърчеше повече от обикновено от панела ( около 1мм ). Бих искала някой с опит да ми каже дали това нещо е неизбежно при смяната на стъкло или просто момчетата от сервиза не са работили качествено.
Благодаря Ви предварително!
Тъй като стъклото на моят Айфон 6 се спука, го занесох в сервиз, за да го подменят и между другото да сменят задния панел, който беше надраскан. След като ми го върнаха, забелязах, че новото стъкло стърчеше повече от обикновено от панела ( около 1мм ). Бих искала някой с опит да ми каже дали това нещо е неизбежно при смяната на стъкло или просто момчетата от сервиза не са работили качествено.
Благодаря Ви предварително!
Стъклото е фабрично слепено за LCD-то с термопластично лепило. Сама си направи извода каква гимнастика е да се разделят едно от друго и после да се лепне новото. Методите за залепване са два - с течно, УВ чувствително лепило или с УВ стикер. При втория вариант се получава така.
Лично аз намирам смяната на стъкло за цигания, въпреки, че ми е супер доходно да сменя само стъклото. Рецептата е комплект LCD+digitizer+стъкло.
Лично аз намирам смяната на стъкло за цигания, въпреки, че ми е супер доходно да сменя само стъклото. Рецептата е комплект LCD+digitizer+стъкло.
Благодаря много! И аз смятам, че най-добре е да се смени целия дисплей, но така или иначе ремонта на всичко, за което беше в сервиз излезе около 400лв... Да не говорим, че след като ми го върнаха излязоха куп други проблеми, та затова изразих съмнения за момчетата. Може и да не съм права.
Мерси още веднъж!
Мерси още веднъж!
400 е много сериозна сума, какво са правили за тия пари? Четох в друга тема, че и от батерия се оплакваш?
Ами, както казах вече - спукан дисплей, смяна на заден панел, полифония и микрофон (заглъхнал). След като първия път си го взех - полифонията не беше докосната и звучеше все така кофти. Върнах им го и си го получих ден по-късно с проблема с батерията. Видяла съм се в чудо. Притеснява ме, че ако трябва да дам и пари за смяна на батерия или някаква платка или букса, по-добре да си купя нов телефон. Този е на около 6 месеца.
Трябва да осъдя някой за причинения стрес хехе...
Трябва да осъдя някой за причинения стрес хехе...
Ако се наложи, ще опреш до последното без "хехе". Такива суми за ремонт трябва да са заслужени, иначе са пари на вятъра.
Здравейте.
Аз днеска също направих сефтето на моята 4s-ка. Направо сърцето ме боли. За щастие всичко си работи, просто задното стъкло стана на сол. Исках да попитам долу-горе колко ще ми излезе смяна на задно стъкло или гръб и съответно да ми препоръчате място, където са ми го оправят читаво и не особено солено.
Аз днеска също направих сефтето на моята 4s-ка. Направо сърцето ме боли. За щастие всичко си работи, просто задното стъкло стана на сол. Исках да попитам долу-горе колко ще ми излезе смяна на задно стъкло или гръб и съответно да ми препоръчате място, където са ми го оправят читаво и не особено солено.
iphone 6S счупен екран
питането ми е какви са възможностите да го оправя и да имам валидна гаранция?купуван е от теленор и ако го оправят те пада ли гаранцията и колко пари струва в теленорски сервиз и колко в неоторизиран на теленор,понеже разбрах че мобилните оператори доста надували цените за такива интервенции.мерси предварително
Re: iphone 6S счупен екран
Един въпрос, който сигурно ти изглежда маловажен, но все пак : Как се стигна до тук?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
падна на теракот и се удари в ръбчето,където няма протектор и от там се напука...питах в теленор и на други места да кажа ако някой има подобеен проблем...варианта е следния даваш в теленор 700лв и ти дават нов с 6месеца гаранция,на 2-3 други места(не на теленор) искат 400лв някъде,а в креатив варна се обадих и вика към 300,тъй че на креатив ще го дам най-вероятно тъй или иначе ще ми падне гаранцията
Креатив София 220 лв. Струваше стъкло за 6, значи за 6s 300 лв. е ОК и гаранцията си важи!
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 

Ако ги правят на тия цени в Криейтив, е идеално !