Нямам звук

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
GobLink

Re: Нямам звук

Мнение от GobLink »

И при мен не може да се влиза там,но ми работи говорителя,значи проблема не ти идва от там!
Аватар
huri
Обратна връзка:

Мнение от huri »

Оправих 1 iPhone(със същият проблем) като го рестор-нах...
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
aptucta

Мнение от aptucta »

GVB написа:Пробвали да сложиш слушалките. Аз имах такъв проблем нещо беше забил и не пускаше звук от никъде...и като сложих слушалките после се оправи.
Мале човек, така се шашнах снощи... беше ми забил звука и не ще да излиза от висококоворителя, не можах да спа. Само си мисля сега как трябва да го оправям, и като прочетох че може да се оправи със слушалкие и пробвах и стана, супер. :D :D :D
fido87

Мнение от fido87 »

Здравейте приятели! И аз имам същият проблем с моят телефон.Цял ден ми показва,че съм на слушалки и мога да чувам само през тях.Телефонът е 4-ка с чип.Пробвах всичко описано,но не помогна.Моля ви помогнете.
Аватар
ExiTeYeS

Мнение от ExiTeYeS »

Здравейте, налага се да вдигна малко темата, за да задам един въпрос.
Имам следният проблем със звука на телефона ми. Става въпрос за iPhone 5.
Тези дни забелязах следното -
при снимане на видео от фабричното приложение звука ми е много тих, чува се едва. Когато снимам видео чрез snapchat се чува звук идеално. Видео с предната камера има звук.
Прочетох това онова, че трябва да пробвам restore/restart и т.н само restore не съм направил.
Някой може ли да скочи с бърза идея, докато чета чуждестранните форуми за оправия?
Never give up on something you think about everyday.
argail76

Мнение от argail76 »

Не знам тук ли му е мястото само да попитам iphone 6 има ли повишаващо се звънене. Менюто ми е на английски. Благодаря!
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Не.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
agapao

Мнение от agapao »

Здравейте ! Аз имах същия проблем с 4S . Изведнъж ми изчезна звука от говорителя , и скалата за усилване на звука от страничните копчета.Но когато пъхна слушалките всичко си идва на мястото.След доста ровене по форумите пробвах няколко начина за решаване на проблема:
-почистих жака на слушалките , но не се оправи
-след това четох ,че докато е със слушалки и слушаш музика да извадиш слушалките без да спираш музиката , но и така не стана
-Накрая включих телефона да се зарежда с кабела през контакта и звуците се появиха,но па след определено време изчезна
Телефона беше в гаранция и реших да го дам.Върнаха ми го като му бяха преинсталирали софтуера и сега всичко си е наред.
Четох ,че не съм първия който го получава този проблем , явно се появява някой път като дефект на този модел Iphone 4s , незнам :) Надявам се да съм бил полезен :) :) :)
iPhone 4S 16GB // iOS 8.3
Публикувай отговор