Шум в снимките на 4S

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
puma9251

Шум в снимките на 4S

Мнение от puma9251 »

Имам странен проблем с новия ми 4S. Преди него съм имал 4-ка, която е 5MP и двете камери снимаха по-добре (странно, не вярвам да е нормално). Снимките са странно компресирани (между това което се вижда и това което излиза след снимането разликата е голяма), а нощните снимки са с доста шум. Снимал съм нощно с 4-ката и снимаше с по-малко шум. Предната камера излиза с доста шум, нищо подобно с 4-ката, направо си снимаше идеално.

Не вярвам камерата на 4S да е виновна, а вчера съм правил и reset. По-скоро вярвам да е софтуерно ( с 8.3 е ).

Някакви идеи?

Препоръчайте някое приложение (по възможност-безплатно) за снимане без шум (или с по-малко, то без нацяло няма как). Пробвах с VSCOcam , но резултата е същия за задната (с леко подобрения на предната, межодругото).
iPhone 4 16GB
Публикувай отговор