Здравейте,
Падна ми Home бутона ,по точно остана на пръста ми ,телефона е гаранционен,купен от Мтел.Те след като ме мотаха 40 дена ,върнаха го веднъж без да го оправят и казаха че поръчката не се виждала в системата на сервиза ,поискаха ми бутона за всеки случай и го изпратиха пак в сервиз.В крайна сметка пак го върнаха и съобщиха че не могат да го оправят,не влизало в гаранцията ,ако искам да си платя и да стоя още 30 дена без тел.Имаше и други обяснения защо не го оправят когато отидох да проверя след 30-тия ден какво става ,уж Find my Phone било активно а то не е ,както и да е .Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем с бутона и как го е оправил ?И имате ли идея дали влиза или не в гаранцията в крайна сметка,защото 40 дена ми даваха какви ли не обяснения и най накрая това за гаранцията.
Проблем с iPhone 4s отлепен Home бутон
Re: Проблем с iPhone 4s отлепен Home бутон
Щом е гаранционен трябва в срок от 30 дни да ти го поправят,заменят или върнат парите. 30 дни!!!! Подай жалба в КЗП.
А как точно се отлепи бутона?
А как точно се отлепи бутона?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Бутона просто остана на пръста ми ,не е изтърван телефона,не е човъркан ,нищо.Просто натиснах бутона и той падна."Милите" служители от Мтел казаха че това им било слабото място на този модел ,но в същото време след 40 дена мотане решиха че не влиза в гаранцията.Подала съм две жалби към тях и една в КЗП,именно заради 30 дена ,понеже ми го върнаха след като изтече този срок ,неотремонтиран,загубиха въпросното паднало копче и двата пъти когато го намирам върнат в техен офис не се обадиха даже че има проблем а казват, че ще пращат смс-и като се върне от сервиз.Сега не знам дали да го давам някъде за сервиз или какво да го правя.
Не е трябвало да го взимаш изобщо, а да настояваш за разваляне на сделката и си поискаш парите обратно. 30 дни е максималният срок по закон, след това имаш право да поискаш разваляне на сделката и 100% връщане на парите. Иначе бутон ще ти сложим, не е голям проблем. Линк към сервиза има в профила ми.
П.П.
П.П.
Без коментар.че това им било слабото място на този модел
"Мисля-значи съществувам"