2-ра ръка iphone 5s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
azetius

2-ра ръка iphone 5s

Мнение от azetius »

искам да си купя Iphone 5s 2-ра ръка от Olx човека ще ми го прати да го огледам,но незнам какво да му гледам с какво могат да ме минат никога съм нямал iphone телефона е със р-сим закупен от Англия видях му Imei-я на 11 месеца е,няма айклауд find my phone:Off
Аватар
gorgior

Re: 2-ра ръка iphone 5s

Мнение от gorgior »

за колко пари ще го купуваш? Има ли снимки?
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Torev

Мнение от Torev »

С r-sim 5s е много лоша идея, на кой оператор ще го ползвате ?
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:

София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук

София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
neychev

Мнение от neychev »

здравейте. и на мен ми предстои да се запозная с това устройство вече отблизо та питането ми е към azetius. В кой сайт проверяваш имея на телефона за по подробна информация от кога е активиран дали не е някакъв ментак и има ли място от където мога да разбера дали този телефон е краден и пуснат за издирване поради причината че ми го предлагат без никакви документи и кутия. благодаря
dimitkoto

Мнение от dimitkoto »

И аз се интересувам от покупка на Iphone 5s но за съжаление не видях нито ориентир за цената нито отговор на въпроса къде и как може да се провери телефона преди покупка.

Благодаря предварително за вссякаква информация!
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Информация дали е краден има само в полицията. Иначе тук можеш да провериш дали има пуснат файнд май айфон: https://www.icloud.com/activationlock/
...и тук, дали е в гаранция, кога е активиран и т.н.:https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Ако ти е съмнителен продавачът, накарай го да си направите договор за покупко-продажба, с подписи, лични данни и т.н. Ако е през куриер, нещата си ги има в документите. Така ако се окаже краден, няма да имаш проблеми като съучастник.
"Мисля-значи съществувам"
superminimal

Мнение от superminimal »

Само искам да отбележа, че дори телефона да е с кутията, пак не е гаранция, че всичко е наред. Проверявайте дали съвпадат имейте, на телефона и кутията, защото често срещам обяви на хора, които купуват/продават само кутии.

Когато купувам телефон/таблет предпочитам да е с лично предаване, така можеш да видиш човека какъв е, да му видиш реакциите на въпроси от рода на "краден ли е?", ако има нещо съмнително обикновено се издават по някакви движения, физиономии и т.н, това е моето наблюдение.

Успех с покупката! :)
iPhone 6 - Gold - 16 GB - iSO 8.3 - ФО
deyan1

Мнение от deyan1 »

Моето мнение е, да не си го купуваш.
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

Цветната гама iPhone 5C и iPhone 5S не е удачно да се ползват със Р-сим Турбо-сим и такива карти обхвата се губи съответно и 3Г най добре е да е ФО. :)
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Публикувай отговор