Въпрос за два iPhone с един iCloud акаунт
Въпрос за два iPhone с един iCloud акаунт
Здравейте,
Имам телефон 4-ка, който вече има регистриран iCloud акаунт, но си взех друг по-нов 5-ца. Смятам да ги ползвам и двата. Като активирах 5-цата му дадох Set As New. Какво ще стане сега ако му въведа iCloud акаунта от другия телефон? На първия телефон съм синхронизирал контакти, снимки и т.н., но нямам iCluod Backup. На новия по принцип ми трябват само контактите. Ще има ли проблеми да ползвам двата телефона с един акаунт и дали на втория ще ми се синхронизират контактите. Също искам да попитам дали има смисъл да правя бекъп в iTunes на стария телефон, след което да направя рестор на новия от бекъпа на стария телефон. Пак казвам, че на новия телефон ще ми трябват само контактите от стария, но не ми се занимава да регистрирам нов потребител и да експортирам контактите от стария в новия iCluod профил. Дали така както съм дал Set As New на новия телефон и като въведа вече съществуващата си регистрация, ще ми се появят контактите в новия телефон от iCluod?
Благодаря!
Имам телефон 4-ка, който вече има регистриран iCloud акаунт, но си взех друг по-нов 5-ца. Смятам да ги ползвам и двата. Като активирах 5-цата му дадох Set As New. Какво ще стане сега ако му въведа iCloud акаунта от другия телефон? На първия телефон съм синхронизирал контакти, снимки и т.н., но нямам iCluod Backup. На новия по принцип ми трябват само контактите. Ще има ли проблеми да ползвам двата телефона с един акаунт и дали на втория ще ми се синхронизират контактите. Също искам да попитам дали има смисъл да правя бекъп в iTunes на стария телефон, след което да направя рестор на новия от бекъпа на стария телефон. Пак казвам, че на новия телефон ще ми трябват само контактите от стария, но не ми се занимава да регистрирам нов потребител и да експортирам контактите от стария в новия iCluod профил. Дали така както съм дал Set As New на новия телефон и като въведа вече съществуващата си регистрация, ще ми се появят контактите в новия телефон от iCluod?
Благодаря!
Re: Въпрос за два iPhone с един iCloud акаунт
Няма да имаш проблем с акаунта! Моя го има на сума телефони! А дали ще ти се прехвърлят контактите, ще разбереш като го сложиш на новия телефон. Аз лично не разбрах имаш ли нямаш ли бек ъп, но за да ти се прехвърлят контактите трябва да ги имаш някъде, от където да се качат в телефона.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Не го обясних както трябва, но на стария телефон контактите и снимките ми са синхронизирани с iCloud, а въпросът ми е свързан с това, дали като съм дал Set As New на новия телефон и после се логирам на новия телефон с iCloud акаунта от стария ще ми ги синхронизира и на новия. Притеснява ме това Set As New - да не вземе като въведа акаунта на новия телефон да вземе и да ги изтрие и от стария, защото искам да ползвам и двата телефона.
Притесненията ми са свързани с една случка от преди 5-6 години когато така си синхронизирах iPhone 3g с Outlook, че вместо да си синхронизирам контактите от телефона в Outlook стана така, че синхронизирах Outlook с телефона т.е. изтриха ми се всички контакти (добре, че имах backup). Но сега нямам компютър с iTunes под ръка, за да си направя бекъп.
Притесненията ми са свързани с една случка от преди 5-6 години когато така си синхронизирах iPhone 3g с Outlook, че вместо да си синхронизирам контактите от телефона в Outlook стана така, че синхронизирах Outlook с телефона т.е. изтриха ми се всички контакти (добре, че имах backup). Но сега нямам компютър с iTunes под ръка, за да си направя бекъп.
Няма да ти изтрие нищо. Давай спокойно. Set As New ти е само за единия тел, не може да изтрие другия.
Но не е лошо все пак да си имаш запазени контактите на още някое място!
Благодаря за бързия отговор.
Логиката ми е, че като е Set As New няма да ми прехвърли e-mail акаунти, приложения и всякакви други неща от стария, но би трябвало да се синхронизира с iCloud т.е. да ми се появят всички контакти от стария телефон.
Смятам първо да вляза в iCloud и да си експортирам контактите
Логиката ми е, че като е Set As New няма да ми прехвърли e-mail акаунти, приложения и всякакви други неща от стария, но би трябвало да се синхронизира с iCloud т.е. да ми се появят всички контакти от стария телефон.
Смятам първо да вляза в iCloud и да си експортирам контактите

Като е само за контактите свалете си PhoneCopy.
iPhone 6+
Здравейте, погледнах темите за снимките, но не са били активни доста отдавна, та реших да пиша тук.
Наскоро бях на едно прекрасно място и снимах с Iphone 5, като там беше активиран акаунта на брат ми.
Чрез gmail прехвърлих някои от снимките на моя Ipad 2, като информацията им кога и къде са снимани се запази.
Останалите все се тутках и не прехвърлях, че са много и днес ми сервираха , че са ресетнали телефона и естествено, снимките са заминали.
Умрях от яд, има ли някаква възможност да ги възстановя чрез неговия акаунт?
Наскоро бях на едно прекрасно място и снимах с Iphone 5, като там беше активиран акаунта на брат ми.
Чрез gmail прехвърлих някои от снимките на моя Ipad 2, като информацията им кога и къде са снимани се запази.
Останалите все се тутках и не прехвърлях, че са много и днес ми сервираха , че са ресетнали телефона и естествено, снимките са заминали.
Умрях от яд, има ли някаква възможност да ги възстановя чрез неговия акаунт?
- angelovarna
- Обратна връзка:
Има вероятност - ако телефона е бил с активиран iCloud, то последно направените снимки се съхраняват в Photo Stream. iCloud си прави автоматичен бекъп през определен период от време. Същия бекъп може да се върне след ресет на телефона и да се види какво е останало от снимките. 

Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Благодаря, вече се справих с проблема.