Здравейте, ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете .
Та проблема е че когато записвам видео не се чува звук . Същото е и когато изпращам гласово съобщение или кажа нещо на сири . Просто не става . Когато говоря по телефона ,отсреща ме чуват ,но видеото ,звукозаписите и програмите включващи микрофона не работят . Видях дали съм позволила на дадените приложения да го ползват и да разрешила съм го ... Не знам какво може да е .
Моля за мъничко помощ . Благодаря предварително
Проблем с iphone 5s (звука)
-
Re: Проблем с iphone 5s (звука)
Микрофоните са два
Този за видеозапис или за ползване с високоговорител, е отзад до камерата(на новите) или отгоре до буксата за слушалките(4 и 4S). Или е запушен от мъха в дънките(напр.) или е сдал багажа и трябва да се смени.

"Мисля-значи съществувам"
-
Добре ,сега звука на видеото и звукозаписите работи ,обаче като се опитам да запиша съобщение във вайбър не се чува нищо същото е и с видеата в скайп
Здравйте! Имам проблем с Iphone 4s , когато провеждам разговор не ме чува другата страна и трябва да включа на високо говорител или трябва да вкарам слушалки за да ме чуят.. През вайбър си ме чуват добре, но когато се опитам да запиша гласово през Voice Memos пак не се чувам, а при видео клип се чувам.. Може ли да ми кажете от къде е проблема и подлежи ли на поправка?