Проблем с зарежането на Iphone 4s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Krystev1990

Проблем с зарежането на Iphone 4s

Мнение от Krystev1990 »

Здравейте, от 2 дни имам следният проблем - когато включа телефона към зарядното, не ми показва че телефонът се зарежда, както и Itunes не го засича.Мисля че не е от кабела понеже за около 20 минути зарежда 1%.Направих му Restore , но ефект нулев.Опитах се да го вкарам в Recovery mode , но явно и така не иска да го засече. Операционната е 8.2.Въпроса ми е какво да го правя, че вече нямам нерви честно казано.Има ли смисъл да сменям батерията и да пробвам или да го давам на някой за части.
Поздрави :)
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Re: Проблем с зарежането на Iphone 4s

Мнение от mitku »

1. Оригинален ли е кабелът, с който опитваш да зареждаш?
2. Оригинално ли е зарядното?
3. Пробвал ли си ги дали работят/зареждат добре на друг телефон?

Ако отговорът на поне едно от тях е "Не", значи има голяма вероятност проблемът да НЕ е в телефона. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
nemo

Мнение от nemo »

Имах такъв проблем преди три месеца. Оказа се, че е от кабела. Пробвах на място в магазина два нови - не тръгва. На третия зацепи и няма проблем..
4S, 6S
krasifer

Мнение от krasifer »

По-добре не си купувайте кабели,от магазини,където ВСЕКИ ТРЕТИ "зацепва"!!!
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Krystev1990 написа:Здравейте, от 2 дни имам следният проблем - когато включа телефона към зарядното, не ми показва че телефонът се зарежда, както и Itunes не го засича.Мисля че не е от кабела понеже за около 20 минути зарежда 1%.Направих му Restore , но ефект нулев.Опитах се да го вкарам в Recovery mode , но явно и така не иска да го засече. Операционната е 8.2.Въпроса ми е какво да го правя, че вече нямам нерви честно казано.Има ли смисъл да сменям батерията и да пробвам или да го давам на някой за части.
Поздрави :)
A аз да попитам : - как му направи рестор, след като тунса не го засича? ?:-/
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор