Намокрен iPhone
Re: Намокрен iPhone
Не помагаш, в малък град съм, най-близко ми е франкфурт, а той е на 90 км...а и не съм мобилен, нямам ни кола, ни книжка.
Сервиз.
Здравейте, ето го и моя случай - изпуснах си телефона ( Iphone 4S ) в една кофа с вода и веднага реагирах, като тръгнах да го подсушавам като периодично натисках копчето, за да проверя дали работи още. След това екранът просто загасна, знам ли,но не го изключих. Задържам копчето посредата и се чува ясно звука за гласова команда, или като включвам и изключвам звука си вибрира - просто екрана беше черен. След това почна да свети светкавицата и го сложих в ориз и утре ще го извадя. Въпроса ми е - има ли някакъв шанс да оцелее или да му опея набързо и да го разкарвам? И ако се наложи да го нося за сервиз - колко горе-долу ще ми искат?
- TheOriginal
Най - голямата грешка е, че си го оставил включен. Трябваше да го изключиш веднага.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Да де, ама времето в което дисплея светеше бяха едни 6-7 секунди и нямах много време да реагирам адекватно.
-
Здравейте колеги,
имам проблем с iphone 4s, който бе намокрен, но нито маркера е отреагирал, нито има някакви видими последици, но все пак от тогава след опит за включване се показва само ябълката. Не е Loop bug, защото се появява за 2-3 секунди, изгася, отново се появява и така безкрай. Опитах ресет през itunes, но ови. Много бих благодарен, ако ми дадете някакъв съвет.
Благодаря предварително и Весела Коледа.
имам проблем с iphone 4s, който бе намокрен, но нито маркера е отреагирал, нито има някакви видими последици, но все пак от тогава след опит за включване се показва само ябълката. Не е Loop bug, защото се появява за 2-3 секунди, изгася, отново се появява и така безкрай. Опитах ресет през itunes, но ови. Много бих благодарен, ако ми дадете някакъв съвет.
Благодаря предварително и Весела Коледа.
- thinkdifferent
ПОМОЩ!
залях телефона си с малко вода и сега след като се обадя нищо не чувам от другата страна и също така ми дава че съм в headphone mode щом натисна volume бутоните какво да правя....
''Think Different!''
''Stay hungry, stay foolish.''- Steve Jobs
iPhone 3Gs (iOS 4.2.1) > iPhone 4 (iOS 7.1.2)
Re: ПОМОЩ!
Изключвай го и го остави в купа с ориз за една вечер.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
- thinkdifferent
Re: ПОМОЩ!
Благодаря!Torev написа:Изключвай го и го остави в купа с ориз за една вечер.
''Think Different!''
-
здравейте снощи си оставих телефона на перваза на прозореца и вечерта ме събуди вибрацията.Като го взех телефона беше мокър от конденза на,телефона се изкл. на сутринта с рестарт трагна работи 5-6ч. падна батерията и като се опитах да го включа да се зарежда но не тръгва,като натисна бутона ми изписва,че трябва да се включи да се зарежда.Дайте съвет .Възможно ли е да се е прецакала буксата ? датчика за намокряне при сим картата не свети.... буксата е леко окислена поне така изглежда почистих я ...............Iphone 4
Последно промяна от the_tiesto1 на 20 Мар 2015, 21:53, променено общо 1 път.
-
в момента го сложих в чиния пълна с ориз,но не съм го разглобил,защото нямам необходимите инструменти Iphone 4
Купата с ориз ще изтегли водата, ако има такава вътре, но няма да изчисти окисленията... Ако не тръгне след купата с ориз, ще си иска разглобяване и почистване...
-
за съжаление не тръгна стоя около 17 ч . в купата с ориз и го дадох на сервиз смяната на нова букса ще ми струва 25 лв.

Здравейте,намокрих си айфона(5s) с кола от страната на сим картата, в пъреия момен нищо не се случи,после ми изписа (no sim) рестартирах го, оправи се и после взе да губи обхват(no Service) при рестарт го намира пак и след час два пак същото. Занесох го на сервиз и ми казаха че има вариянт ако се помъчат да го оправят може да угасне за винаги. Моля дайте съвет
Съвет за какво да дадем? Дали да го дадеш в сервиз? Ако искаш да го оправиш-дай го! От самосебе си няма да се оправи. 

iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Интересува ме дали вероятноста да угасне за винаги е по голяма от тази да се оправи, аз и сега си го ползвам, предимно за интернет. Ако се случва на 9 от 10 с фатален край по добре да не го давам. Хора които се занимават с това ще знаят колко често се случва да угаснат. На мен ми е ясно,че няма да се оправи от само себе си!!!
За да ти кажат това, значи просто ще го пекат с духалката, защото друго не им минава през ум
Дай да го видим?

"Мисля-значи съществувам"
За такава прогноза надали някой ще се наеме да ти даде гаранция. Риска го има, а дали на теб ще се падне "късата клечка" няма кой да ти каже.
П.П.
Потърси мнението и на други сервизи, не само на един.
П.П.
Потърси мнението и на други сервизи, не само на един.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
Намокрих си Iphone 5S .. help !
Здравейте колеги..преди 2 дена влезнах без да искам в морето с Iphone-си 5S Оставих го 6-7 часа на слънцето и пробвах да го включа обаче вместо да ми показва че се зарежда то ми искаше iTunes след като се прибрах го свързах със лаптопа ми и си включих iTunes но ми показваше че се зарежда но 1 час не се включи .... някой ако може да ми помогне ще съм му благодарен много
!!!

- TheOriginal
Re: Намокрих си Iphone 5S .. help !
Морската вода не прощава... Свържи се с @Alxx или направо го прати на alekserviz.com да видят дали могат да го направят нещо.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Здравейте!
Заляха ми 5s-а с бира от горната страна.Веднага го подсуших,но имам проблем със слушалката.Чува се все едно отстреща има робот.Какви са ми опциите?Моля за съвет.
Купих ориз,но не знам дали има смисъл в този случай.
Заляха ми 5s-а с бира от горната страна.Веднага го подсуших,но имам проблем със слушалката.Чува се все едно отстреща има робот.Какви са ми опциите?Моля за съвет.
Купих ориз,но не знам дали има смисъл в този случай.
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
Трябва да се отвори, почисти и евентуално да се смени говорителчето .
Мисля,че телефона ми се оправи след 12 часа в ориз.Сега се чува нормално.Възможно ли е пак да се появи проблема на говорителя и сегашния ефект да е временен?
iPhone 4 16GB ФЗ
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
iPhone 5S 16GB Unlocked
iPhone 7 128GB Unlocked
iPhone XS 64GB Unlocked
iPad Air WiFi 16GB
MacBook Pro Retina 13''
Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 3
Всичко е възможно, сигурната работа е да се почисти поне и да се види до къде е стигнала течноста.