Сервиз за айфон
Сервиз за айфон
Здравейте,
изпуснах си телефона и се счупи дисплея, форматнах си го през айтюнс и го занесох до един сервиз да му сменят дисплея, там за един месец не успяха да го оправят и резултата е, че вече и не работи. В Криейтив ми искат 600 да ми го сменят, а той е 5-ца и не си заслужава. Някой може ли да препоръча друг сервиз който се намира в София?
изпуснах си телефона и се счупи дисплея, форматнах си го през айтюнс и го занесох до един сервиз да му сменят дисплея, там за един месец не успяха да го оправят и резултата е, че вече и не работи. В Криейтив ми искат 600 да ми го сменят, а той е 5-ца и не си заслужава. Някой може ли да препоръча друг сервиз който се намира в София?
Re: Сервиз за айфон
Това е сервиза в който бях подведен именно от "добрите" отзиви в нета. Друг ако някой знае.
Държах го в ръка, не съм чак с толкова дълги крака.
- TheOriginal
Това ме разсмя. Кой знае какво си им занесъл.shpeki написа:Това е сервиза в който бях подведен именно от "добрите" отзиви в нета. Друг ако някой знае.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Донесе телефон в рикавъри, който така и не тръгна докато колежката го приеме.
Последно промяна от Alxx на 21 Фев 2015, 23:47, променено общо 1 път.
"Мисля-значи съществувам"
Къде пък съм плюл някой? Не е ли ясна по заглавието за какво е темата?
Ако искаш добър сервиз отиди на:
ул. Цар Иван Асен Втори №41
гр. София
02/943 32 47, 0888 237651
Тук във форума усърдно се рекламира само един сервиз. Не знам защо, но не си единствния, който напразно се е разкарвал до там.
гр. София
Тук във форума усърдно се рекламира само един сервиз. Не знам защо, но не си единствния, който напразно се е разкарвал до там.
iPhone 8 64GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
iPhone 6S 16GB
iPhone 5C 16GB
iPhone 3G 8GB
- godeye2014
Да наистина само тоя Алахх.. или там какъвто е го рекламирате ,незнайно защо....
Crazy Boy 
iPad 3 8.1.2 3G/wifi 32GB RETAILER UNLOCK ACTIVATION POLICY
iPhone 5s 8.3 RETAILER UNLOCK ACTIVATION POLICY

Ами сигурно защото мнго хора са доволни от този сервиз. 

iPhone 4 16GB iOS 7.1.2 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
Е баш па този ли реши да похвалишspeeder написа:Ако искаш добър сервиз отиди на:
гр. София

Но като цяло това което е написал за телефона, малко не ми се вярва и да запали...
- TheOriginal
Щото като пропищите от гаражните сервизчета се тюхкате що не отидохте в Алексервиз.godeye2014 написа:Да наистина само тоя Алахх.. или там какъвто е го рекламирате ,незнайно защо....
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
С Шпеки сме се уточнили за нещата. Телефонът му работи, получило се е леко недоразумение при диагностиката(болничен съм де*а). В момента си чака реда за новия дисплей.
Никой не ме рекламира, нито Аллах, нито Иисус. Буда още по-малко. Повечето са доволни клиенти. Когато сгреша, егото не ми пречи да си призная грешката и да си понеса последствията. Това мисля, леко ме отличава от останалите. От регистрацията ти, леко ме лъха на варненски бриз?godeye2014 написа:Да наистина само тоя Алахх.. или там какъвто е го рекламирате ,незнайно защо....
- godeye2014
Пак не позна
от София съм , и по често виждам съвети от сорта - ТИЧАЙ към сервиза А...., забравяйки ,че тук е форум за споделяне на съвети ,мнения ,помощ от хора който имат опит ,към хора които явно имат желание да се пробват сами
А относно сервизите всеки сам избира а и инфо за сервизи бързо се намира с Гугъл ,аз предпочитам акредитирания от Апъл за България , пред всички останали.Нищо лично , хем ,че усетих някаква неприязън към Варна... дано ми се е сторило така само на мен.

Crazy Boy 

О, не, напротив. Лично аз харесвам града и имам много приятели там, просто един новоизлюпен варненски жител ме "обожава". 

- godeye2014
Е това явно е някаква лична несподелена любов от към страна на твоя варненски фен
И да не забравя да ти благодаря за това ,че в последния ти пост не усетих и грам лошотия. Просто всеки си споделя мнението в дадената тема на форума.
пс.: И сори за Алаах ,то е било Аlxx ,kakво съм гледал незнам

пс.: И сори за Алаах ,то е било Аlxx ,kakво съм гледал незнам

Crazy Boy 

Спор няма, че е най добре официалния сервиз но за съжаление някои неща там не ги подменят, а директно подменят целия телефон.
Хора не стъпвайте в този сервиз. apple-service.biz бул.Македония 18.Преди три месеца си занесох iphona за ремонт.Първите две седмици неможаха да намерят какъв е проблема.На третата установиха,че има контролер за смяна ,смениха го и телефона заработи нормално.След около два месеца работа проблема се появи отново и при отваряне на телефона се установи ,че половината части(болчета и прикрепящите пластини) ги няма и батерията е сменена УЖАС.Цената беше колкото половиния телефон.
Този младеж се отдели от един друг и си отвори този обект преди има-няма година.Никаква идея обаче нямам защо реши там да го занесеш, при положение че на ниво хардуер положението не може да се каже че е цветущо там.Както и да е, има вероятност да е препратен на друго място за отстраняване на проблема и ако е така не се знае къде и кой по веригата е решил че крепнежните елементи и винтчетата са излишни.Но то вече всичко е свършило, сподели ако може какъв точно беше проблемът на телефончето и какво точно са казали че е подменено.spipi написа:Хора не стъпвайте в този сервиз. apple-service.biz бул.Македония 18.Преди три месеца си занесох iphona за ремонт.Първите две седмици неможаха да намерят какъв е проблема.На третата установиха,че има контролер за смяна ,смениха го и телефона заработи нормално.След около два месеца работа проблема се появи отново и при отваряне на телефона се установи ,че половината части(болчета и прикрепящите пластини) ги няма и батерията е сменена УЖАС.Цената беше колкото половиния телефон.
spipi написа:
Хора не стъпвайте в този сервиз. apple-service.biz бул.Македония 18.Преди три месеца си занесох iphona за ремонт.Първите две седмици неможаха да намерят какъв е проблема.На третата установиха,че има контролер за смяна ,смениха го и телефона заработи нормално.След около два месеца работа проблема се появи отново и при отваряне на телефона се установи ,че половината части(болчета и прикрепящите пластини) ги няма и батерията е сменена УЖАС.Цената беше колкото половиния телефон.
Този младеж се отдели от един друг и си отвори този обект преди има-няма година.Никаква идея обаче нямам защо реши там да го занесеш, при положение че на ниво хардуер положението не може да се каже че е цветущо там.Както и да е, има вероятност да е препратен на друго място за отстраняване на проблема и ако е така не се знае къде и кой по веригата е решил че крепнежните елементи и винтчетата са излишни.Но то вече всичко е свършило, сподели ако може какъв точно беше проблемът на телефончето и какво точно са казали че е подменено.
Здравейте!Радвам се ,че мога да бъда полезен.Проблема е следния:когато си зареждах телефона,незнам по каква пгричина зарядното гръмна,и от тогава батерията почна да пада за часове.При диагностика в два сервиза установиха ,че е избил захранващия контролер,но не се наемат да го сменят защото била много финна работата.Този сервиз го намерих е нета и вяро те не са могли да го оправят и са го препратили на "единственния"майстор в София който можел да го оправи.Дори и крачетата на дисплея бяха счупени.Дано никой друг не пострада!Същият коментар пиша в техния сайт и вече десети път ми го трият-Нещастници!
Този младеж се отдели от един друг и си отвори този обект преди има-няма година.Никаква идея обаче нямам защо реши там да го занесеш, при положение че на ниво хардуер положението не може да се каже че е цветущо там.Както и да е, има вероятност да е препратен на друго място за отстраняване на проблема и ако е така не се знае къде и кой по веригата е решил че крепнежните елементи и винтчетата са излишни.Но то вече всичко е свършило, сподели ако може какъв точно беше проблемът на телефончето и какво точно са казали че е подменено.
Здравейте!Радвам се ,че мога да бъда полезен.Проблема е следния:когато си зареждах телефона,незнам по каква пгричина зарядното гръмна,и от тогава батерията почна да пада за часове.При диагностика в два сервиза установиха ,че е избил захранващия контролер,но не се наемат да го сменят защото била много финна работата.Този сервиз го намерих е нета и вяро те не са могли да го оправят и са го препратили на "единственния"майстор в София който можел да го оправи.Дори и крачетата на дисплея бяха счупени.Дано никой друг не пострада!Същият коментар пиша в техния сайт и вече десети път ми го трият-Нещастници!
Ето и последният шадьовър на сервиза:
Your IP 79.124.43.18 has been blacklisted!
Your IP 79.124.43.18 has been blacklisted!
Изключително непрофесионално отношение. Занесох си телефона за смяна на дисплей, върнаха ми го с разлепен гръб, 3 пъти им го носих, само слагат още и още лепило, бяха го направили леш. Накрая си го взех в окаяно състояние и все още разлепен да не говорим, че гърба му е целия издран. Този сервиз е ...
НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ

НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ