Здравейте,
от 2-3 месеца имам проблем с микрофона. Да кажем на 10-15 разговора веднъж става така, че отсрещната страна не ме чува, а след преизбиране проблема се оправя. Остава още месец, докато изтече гаранцията му към Мтел и въпроса е дали, ако го занеса ще могат да видят точния проблем, защото това не става често, но такъв проблем съществува, а да не стане така че само да ме бавят и след 2 седмици да ми кажат, че проблем няма..
Звънях в мтел и питах, казаха че това е най-вероятно от телефона, но все пак имам притеснения за откриването на проблема, защото се случва рядко.
iPhone 5 проблем с микрофонче
iPhone 5 проблем с микрофонче
Качествени iPhone 6 скрийн/screen протектори. 2,50лв БРОЙКАТА.
За повече информация на ЛС.
Re: iPhone 5 проблем с микрофонче
Най-вероятно ще те замотаят докато изтече гаранцията.
Но си длъжен да опиташ-при всички положения!
Но си длъжен да опиташ-при всички положения!
Щом с преизбиране се оправя пробвай да му направиш Restore през iTunes!Телефона в DFU mode натискаш Restore,като се инсталира даваш Set as new iPhone! 

iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!
iPod Touch 4G 8GB Black! iPod Nano 6G 8GB Silver!
Macbook A1181 Late 2006 Black!
Аз имам абсолютно същия проблем, моля колегата да каже дали е намерил начин да го оправи. Благодаря
Колегата е написал първото нещо което трябва да направиш
Правиш ресторе и ако не се оправи ходи в мтел защото още имаш гаранция искат неискат ще го оправят
Правиш ресторе и ако не се оправи ходи в мтел защото още имаш гаранция искат неискат ще го оправят
Не разбирам много от restore и т.н. затова изчаквам колегата да каже дали при него е помогнало. В мтел едва ли ще оправят проблема, защото това не е постоянен проблем - може да се случи 2 пъти един след друг, а след това може и 2 седмици нито веднъж. Но е дразнещо-на мен ми се е случвало на най-важните разговори да имам проблем.
А след като го сетна като "Set as a new Iphone", нали мога да си върна контакти, апп-ове, снимки и т.н?
Качествени iPhone 6 скрийн/screen протектори. 2,50лв БРОЙКАТА.
Да
iPhone 5s 16GB Gold ФО! iPhone 4 32GB Yellow ФО! iPhone 3G 8GB ФО! iPhone 8GB!