Забравен iTunes Backup password

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
godaddy

Забравен iTunes Backup password

Мнение от godaddy »

Здравейте,

взех си 6ца и искам да си преместя всичко от iTunes backup от старата 5ца на него.

Оказа се, че нямам никакъв спомен каква парола съм слагал на бекъпа преди повече от две години.

Има ли решение на този проблем, сега съм пуснал една програма да тества пароли -> iTunes Backup Password Recovery Standard, но не знам кога ще успее да изтества всички възможни комбинации докато изкара правилната :(

Благодаря предварително за помощта!

update: направих iCloud backup: Някой знае ли кое липсва при този вид бекъп в сравнение с iTunes? Ако онази програма изкара паролата за iTunes backup, мога ли да го пусна и него отгоре, за да имам всичко в телефона?
ivancho111

Re: Забравен iTunes Backup password

Мнение от ivancho111 »

"iCloud backup" и "Itunes backup" са съвсем различни неща.Първото е облачна услуга с лимит от 5 ГБ и със сигурност не би могла да ти покрие нуждите за цялостен back up - снимки,видеоклипове.
Какво имаш предвид под "парола на back up-a"? Това ли?Ако просто си го криптирал,дай reset на паролата и готово.
Изображение

Ако искаш да разбереш какво е качено на твоя "iCloud backup",погледни на 5-цата си кои от следните са активирани(свети в зелен цвят) в Settings>Icloud.Пример:
Изображение
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
godaddy

Re: Забравен iTunes Backup password

Мнение от godaddy »

Всичко се оправи през iCloud backup. Програмите, които не можаха да се resore-нат директно, ги свалих отново, със запомнените им настройки. Единствено Viber ме разпознава като нов потребител и не ми зарежда старите чатове?! Мното странно.
Публикувай отговор