No Service и постоянен restart след shut down

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Teddy Bear

No Service и постоянен restart след shut down

Мнение от Teddy Bear »

Здравейте,

Телефонът е Айфон 4, купен от Глобул, извън гаранция. 2 години нямах никакви проблеми с него и изведнъж се започна с No Service. Пробвах различни опции, които предлагат в интернет и нищо. Дори да намери мрежа след няколко дни пак същия проблем. Изписва ми и съобщение, че трябва да се ресторне през АйТюнс. Направих и рестор но проблемът не минава. От месец се появи и друг проблем. След shut down не иска да стартира веднага и се рестартира неколкократно. След час като се сетя и го погледна виждам, че е стартирал...

Писна ми от тези дивотии :). Имам ли телефон или нямам?! Някой да има същите проблеми и да е намерил решение?

Поздрави!
vask000

Re: No Service и постоянен restart след shut down

Мнение от vask000 »

Здравейте, опитах да открия решение във форума, но без успех. Имам същия проблем от същата дата ;) Телефонът ми е 3gs, опитах рестор до 6.1.6, като вдигнах бейзбанда до 6.15.00 го смъкнах на 5.13.04, но постоянно се рестартира телефона и нямам wifi и няма как да вляза в сидия, като нямам нет и да разпознае картата. Заради рестарта не мога да го джайлна с p0sixspwn, понякога ми дава да го джайлна, но спира на грешка 03, за която също търсих във форума. Много моля за помощ, вече три дни се мъча, но без успех! Ще бъда благодарен, ако имате решение. Възможно ли е да е хардуерен проблем?
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Първия пост: смени лентовия кабел на дока, втория да не си сложил 06.15 нателефина след 34та седмица ??
vask000

Мнение от vask000 »

Да 5K0361TN3NR
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

34-та на 2011-та. Не си в тая графа, твоят е 2010-та. Префлашни пак 05.13 и ако не става, значи имаш нужда от ремонт/смяна на wi-fi чипа. Батерията надула ли се е? Свали дисплея и виж платката как изглежда? Ако е надула - сваляй, да не стане по - страшно.
"Мисля-значи съществувам"
vldemirevski

Мнение от vldemirevski »

Имам същия проблем ,когато влизам в някое от приложенията ме изхвърля ,сам се рестартира ,случва се много да загрява и да се шашка самия софтуер. P.s за какъв лентов кабел на дока става на въпрос?
vask000

Мнение от vask000 »

Здравейте, отворих телефона и като гледам ми се струва че всичко си е наред .Батерията си енормална ,но телефона си продължава да си се рестартира.Смъкнах го на 5.13 но все си е така и няма WI FI.От време на време засича wifi но като въведа паролата не мога да се свържа,все едно не ми приема паролата а тя си е няма грешка.Ще излезне че е изгоряло wifi -то.
Публикувай отговор