Здравейте,
извинявам се предварително за неориентирания въпрос, който задавам, но имам iphone oтскоро и нещатата не са ми съвсем ясни.
Наскоро снимах клип, който в последствие се оказа, че е видим е телефона ми, но като се опитвам да го сваля от теелфона на PC - той не е видим на PC-to, дава ми, че нямам запаметен клип на телефона. По този начин този клип не излиза когато отворя папката DCIM.
Moля, ако някой от вас знае къде се е съхранило видеото и как мога да стигна до него, ще съм много благодарен ако ми помогне.
Благодаря предварително!
Съхранение на данни в iphone.
- izzo
- Обратна връзка:
Re: Съхранение на данни в iphone.
Не беха ли у различни папки видеата и снимките... Или се бъркам...
А някой разбрал ли е по каква логика се създават тези папки и съответно да отиват там определени снимки и клипове.
Опитах се по моите снимки да хвана някаква закономерност, дали хронологично, дали според мястото на снимане, но не можах и се отказах да търся логиката. Та затова ако някой знае, моля да сподели!
Опитах се по моите снимки да хвана някаква закономерност, дали хронологично, дали според мястото на снимане, но не можах и се отказах да търся логиката. Та затова ако някой знае, моля да сподели!
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,
kolega написа:А някой разбрал ли е по каква логика се създават тези папки и съответно да отиват там определени снимки и клипове.
Шегуваш се нали ? Във photos app Сортирането става както хронологично /новите най отдолу/ така и по място на снимане в collections таба !
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Явно не съм се изразил ясно - имам предвид папките, които излизат във фолдъра DCIM, когато вържеш телефона към компютър. На мен ми излизат общо 10 папки, в които има снимки и видеа и не мога да хвана логиката, кое къде отива. А за самият телефон е ясно, но не това ми е питането, а до колкото разбирам и питането на poceH.darkheroz написа:kolega написа:А някой разбрал ли е по каква логика се създават тези папки и съответно да отиват там определени снимки и клипове.
Шегуваш се нали ? Във photos app Сортирането става както хронологично /новите най отдолу/ така и по място на снимане в collections таба !
iPhone 11 Pro Max, 256GB, iOS 13.3.1, No Jailbrake,