Ползване на интернет от персоналния компютър

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
gacony

Ползване на интернет от персоналния компютър

Мнение от gacony »

Здравейте!
1. Мога ли /КАК/ да включа с кабела Iphona ми в PC-то и да ползвам интернета му? Питам, понеже съм дръпнал 5 метров кабел на терасата и включил една wifi антена, ползвайки незаключена мрежа на един съсед - приятел. Причината да мина на този вариант е, че в хола не засичам WiFi мрежа и не мога да си ползвам Iphona.
2. Съществува ли вариант да включа по някакъв начин външна wifi антена към iphon 5 и ако е възможно, какъв кабел да използвам.
Дано да съм успял да задам ясно въпроса, за да бъда разбран какво искам да направя.
Благодаря ви предварително!
Аватар
Alxx
supporter

Re: Ползване на интернет от персоналния компютър

Мнение от Alxx »

Баце, евтин рутър е 20-30лв. Качествена антена с кабели е повече пари.
"Мисля-значи съществувам"
gacony

Мнение от gacony »

Имам един TpLink, който си стои в кутията. От години не съм го ползвал. Проблема е, че съм БОС в техническо отношение и като ми говориш за рутер, не те разбирам на 100%. Ако аз имах собствен интернет абонамент, ясно. Включвам рутера. Ама аз ползвам чужд Wifi, нямам проблем с PC-то, но се чудя как да го ползвам и за IPhona, понеже в хола нямам интернет за телефона /нямам мрежи/. Но пък на PC-то имам, понеже съм включил антена. Та по такъв повод ми е въпроса как да използвам чуждия fiwi и за iphona.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

https://en.wikipedia.org/wiki/Wireless_ ... ion_system
Метни едно око, другото съм ти дал на лс.
"Мисля-значи съществувам"
kawabiker

Мнение от kawabiker »

А да си платиш нета не можеш ли като си бос ... б@си
Има елементарно решение ама се напъни , прочети и се уграмоти като искаш на аванта
То интернета не се превърта така лесно
gacony

Мнение от gacony »

kawabiker, просто не съм на такъв тарифен план, а със съседа си делкаме интернета на по 50%.
Публикувай отговор