Загубен достъп до iTunes акаунт

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Amateur2014

Re: Загубен достъп до iTunes акаунт

Мнение от Amateur2014 »

TheOriginal написа:Не му давай ресет, че голям купон ще стане.
Да, попрочетох малко из нета и всички, които са го направили, са вдигнали всенародни тържества :) Ще го мъча с някаква програма като се прибера по Коледа :) Мерси все пак.
iPhone 7 Black 32GB; ФО; iOS 10.3.3
hristov79

Мнение от hristov79 »

Отново съм аз, сложих сим-карта на M-tel изписва ми No service.. Свързан е с WiFi и стигам до apple id и pass при което ми изписва " this iphone is currently linked to an apple id (....). Sign in with the Apple ID that was used to set up this Iphone.
Реших да пробвам да вляза в сайта на Apple през компютъра и стана, влезнах си в акаунта всичко си е наред, но не мога да вляза през телефона?! Какъв е проблема.....
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Телефона ти е iCloud Lock...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
hristov79

Мнение от hristov79 »

Какво значи това? Какво мога да направя по въпроса.. АЗ влезнах и в iCloud през комрютъра, но не мога да деактивирам find my iphone тъй като изобщо не ми разчита сим-карта... Моля ви помогнете ми, днес ходих до 2 сервиза и ме посъветваха да го ресетна дори не знам как става?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Където и да ходиш, незнаеш ли Apple ID и паролата на стария собствeник,няма как да стане!
Имаш 45 дена да развалиш сделката,ако действително телефона е от ebay.
hristov79

Мнение от hristov79 »

Добре аз имам паролата и ай-дито просто не ми го разчита в телефона, как да ви обясня?! Влизам през компютъра в акаунта на собственика, а през телефона не мога, това е..
simba4

Мнение от simba4 »

Е явно и той не е бил собственик :)
iPhone 14 Pro 512gb Space Black Software 16.0.2 :)
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

На Гоги аватара много подхожда на такива моменти :)
"Мисля-значи съществувам"
krasifer

Мнение от krasifer »

АКО продавача в ибей е бил описал този проблем,в търга си,а ти не си го разбрал-си е твой проблем.АКО обаче не е бил написал за проблема,може да повдигнеш оплакване и претенция за връщане,поради неправилно описание на продавания артикул.Т.е претенцията трябва да е затова,че данните,които ти е дал не са валидни,поради което телефона не може да се използва по предназначение,а това не е споменато от продавача(ако наистина не е) .
Публикувай отговор